reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny no koszmar- obudzilam sie z takim bolem gardla, ze szok ;/ cos mi sie przyplatalo.jak nie urok to .... wiafmo.

Hej hej :-) witam się z rana u mnie słoneczko pięknie świeci :-)
ANULLA a może udał się Wam naturalsik?
ESIEK zdrówka życzę :-*
ONA jeśli wybierasz się na wizytę to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

KWIECIEŃ
17: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
22: agulla84 - wysoka beta
22: Asita - podglądanko
22: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
24: _Infinity_ - drugie spotkanie z dzidzią
25: sonia@soku - wizyta
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
25: genna - wizyta kontrolna
28: Bzibziok - badanie prenatalne

MAJ
5: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
13: dorotav - wizyta u genetyka
14: Esiek - badanie prenatalne

Witajcie Dziewczyny,
od jakiegoś czasu śledzę Wasze losy na tym forum zza krzaka....czy przyjmiecie mnie do swojego grona?
Leczę się w Vitrolive w Szczecinie, moim lekarzem jest dr Bączkowski, we wtorek miałam pierwszą punkcję( do in vitro podchodzimy w programie rządowym), a dziś mam dzwonić do laboratorium i dowiadywać się, jak się sprawy mają.
Nawet nie macie pojęcia, jak ja się dziś stresuję :-( Dr pobrał mi 4 w pełni dojrzałe jajeczka...boję się, że ich jakość nie będzie najlepsza...
Mam tam dzwonić pomiędzy godz. 14 a 15 - nie wiem, co zrobić ze sobą do tego czasu...
pozdrawiam Was i wszystkim gratuluję :-)

Pani Loyd witaj w gronie, z Vitro Live jest tu nas kilka, a i kilka którym się udało więc bądż dobrej myśli, nieststy in vitro jest to czas przy którym musisz nauczyć się na wszystko czekać, więc życzę Ci dużo cierpliwości.

Esiek mleko z miodem, czosnkiem i cytryną mnie pomogło i jeszcze mek kupił mi taki preparat do psikania dla kobiet w ciąży.

Madzia 76 dzięki za przywitanie :)
ja martwię się, że tych jajeczek było tylko 4 :(
A powiedz, czy powinnam dzwonić tam wcześniej, czy czekać do tej 14...

Cześć dziewczynki

Olusia -
Zula powoli odstawia sterydy więc nie ma sensu zmieniać , po prostu jej organizm się buntuje i daje jej popalić.

Bziumelka
- Trzymam kciuki za Twoją betę , oby Twoje dolegliwości były właśnie tymi dolegliwościami :tak:

Lilia - Dziękuję Ci za odp. , człowiek uczy się każdego dnia. A o in vitro to już nie jedna z nas referat by napisała. W każdym razie nie ma aż takiej tragedii z tymi przeciwciałami i da się to jakoś obejść zwłaszcza przy imsi także będzie dobrze. :tak:

Infinity - Cieszę się że pęcherzyk jest na swoim miejscu. Czekamy więc do wizyty serduszkowej.:-)

maaagdzik - Ja też podzielam zdanie dziewczyn , że in vitro to nie grzech i nie mam zamiaru się z tego spowiadać. Żeby wszyscy ludzie popełniali tylko takie "grzechy" to świat był by piękny. ;-) Także nie przejmuj się bo nie ma czym , ja normalnie przyjmuję komunię.

Pani Loyd
- Witam u nas. Trzymam kciuki za Twoje zarodeczki. Pytałaś czy wcześniej możesz zadzwonić , oczywiście że możesz ale ja bym zbytnio się nie spieszyła bo zarodeczki muszą poleżeć odpowiedni czas żeby embriolog mogła je ocenić. Także musisz jakoś to znieść chociaż doskonale wiem jakie to trudne. Będzie wszystko dobrze:-)

reklama
Pani Loyd ja dzwoniłam najwyżej powiedzą ze jeszcze nie wiedzą ale skoro punkcję miałaś we wtorek to jet=st bardzo prawdopodobne że jutro będziesz miala transfer, zarodki dzielą sie cały czas czyli które dobrze już dziś bedą wiedzieli, dzwoń i się nie krepuj, te panie sa bardzo miłe.

Do góry