maaagdzik to ja Ci powiem na swoim przykładzie coś fajnego ;-) mój M ma wielu kumpli księży, ale takich świetnych gości, księża z prawdziwego zdarzenia. Po stracie naszego Aniołka M wybrał się na rozmowę z jednym z nich, bardzo dobrym człowiekiem i poprosił o modlitwę za naszego Aniołka i ... nasze planowane in vitro
Nie oburzył się, nie pouczał, powiedział, że in vitro dla wielu normalnych ludzi w Kościele jest zupełnie ok, pod warunkiem, ze nie niszczy się zarodków i że nie leżą latami w lodówce nie wiedząc jaki czeka je los, czy ktoś kiedyś je przyjmie. Bardzo chętnie powiedział, że będzie się gorąco modlił, żeby nasze in vitro się udało i poleci tą intencję (pewnie nie podając o co chodzi) na nabożeństwach. KSIĄDZ
także nie martw się Kobieto
Infinity bardzo gratuluję
pierwszy kamień z serca i oby tak dalej
mmm CZOSNEK CZOSNEK I JESZCZE RAZ CZOSNEK! Ja tylko tak wyleczyłam stwierdzone zapalenie gardła po punkcji. Jeśli jest gorączka to paracetamol, ale zadzwoniłabym do lekarza, bo nie wiesz ile tego możesz brać w tym stanie. A w aptece kup sobie syrop *spam*- dla ciężarnych. Całkowicie naturalny, specjalnie dla kobiet w ciąży i karmiących.
Bziumelka ból głowy- typowy objaw ciążowy
różnego rodzaju bole, kłucia- również. Trzymam kciuki!!!!