reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Loyd ja miałam pobranych 6 pęcholi. 4 komórki były dojrzałe. 3 ładnie się zapłodniły. 1 maleństwo mam w brzuchu i mam nadzieje, że z nami zostanie. 1 mamy mrozaczka. a na 2giego czekamy że równiez dołączy- chce po nie wrócić oba nie ma innej opcji. Dzieciaczki dadzą rade!

Ostatnia edycja:
reklama
Loyd stymulacja to rzecz indywidualna...ja zaczynalam od wyciszania gonapeptyle pozniej doszedl gonal 150j i uwazam,ze ladnie to wszystko u mnie poszlo...
Koncowy estradiol ok 3600, pobranych 13oocytow z czego 12dojrzalych wszystkie bardzo ladnie sie zaplodnily, do stadium blastocysty dotrwalo 7zarodkow klasy 3AA 3AA 3AB 2AB 2BB 1BB 1BB reszta nie nadwala sie do mrozenia...ale jak narazie zaden z tych trzech (3AA 1BB 1BB) nie zostal ze mna...

Zadzwoniłam :) Bardzo uprzejma Pani z laboratorium powiedziała, że wszystkie 4 rozwijają się prawidłowo - jutro na 10 mam transfer, wykona go dr Ciepiela- mam nadzieję, że ma szczęśliwą rękę :)
Qrcze ulżyło mi, jutro porozmawiamy o klasie zarodków itp...
ale się cieszę :))))

Hope ja miałam te z Allegro (płytkowe o czułości 10) ale przy poprzednim crio pokazały mi cień II kreski a beta w ten sam dzień była 0 :baffled: więc raczej bym nie polecała. Ja ostatnio użyłam testy 'Pepino' kasetkowego o czułości 10 (są też paskowe i o czułości 25 więc trzeba zwrócić uwagę) i mi w 8dpt pokazał II kreski :-) Kupiłam go za mniej niż 10zł (chyba 7) w hipermarkecie ;-)

Testy z Allegro owulacyjne- owulke mi pokazywały. Jakj zaciążyłam ciążowy pokazywał mi negatyw ale nie pamiętam jaką czułość miał. Z dzidziusiem z apteki pokazał mi dopiero 2 krechy

PANI LOYD witaj :-) pozwoliłam sobie wpisać Ci na naszą listę :-) i trzymam kciuki żeby Twoja komórki ładnie się dzieliły :tak::tak::tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no i nie pamiętam co miałam jeszcze napisać :-(

KWIECIEŃ
18: Pani Loyd - udany transfer
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
22: agulla84 - wysoka beta
22: Asita - podglądanko
22: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
24: _Infinity_ - drugie spotkanie z dzidzią
25: sonia@soku - wizyta
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
25: genna - wizyta kontrolna
28: Bzibziok - badanie prenatalne

MAJ
5: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
13: dorotav - wizyta u genetyka
14: Esiek - badanie prenatalne

reklama
witam dziewczynki. juz jakis czas mnie nie było i raczej nie bede w stanie tego nadrobic.
powodzenia dla wszystkich.
tola teraz twoja kolej aby udalo sie tobie:tak:bedziesz po naszej bidulki zuli i dodasz nam nadzieje za pozytywna bete i udane starania naszej kliniki.
szczerze ja tez ostatnio odnioslam takie wrażenie co do naszej kliniki.a jak jeszcze teraz bylo o nich glosno w tv to teraz bedzie duzo ludzi w klinice.

zula kochana mam nadzieje ze jakos sie trzymasz.bidulko nasza przesyłam moc sil i calusow

lenkabar,majka,infinity cudownie ze mimo pozytywnej bety zostalyscie u nas,a nie tylko na ciezarówkach, dodajecie nam otuchy i nadzieji ze i nam reszcie sie uda.

jo.m lilia kochane ja tez tak wysprzatalam mieszkanie,tez mnie mamusia tego nauczyla .

olusia jakos dziwnie sie zachowuje dr Cz . dziwne podejscie ma wzgledem ciebie.

dziewczyny powodzenia na wizytach transwerach i betach

Do góry