reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Loyd ja miałam pobranych 6 pęcholi. 4 komórki były dojrzałe. 3 ładnie się zapłodniły. 1 maleństwo mam w brzuchu i mam nadzieje, że z nami zostanie. 1 mamy mrozaczka. a na 2giego czekamy że równiez dołączy- chce po nie wrócić oba nie ma innej opcji. Dzieciaczki dadzą rade!

Ostatnia edycja:
reklama
Loyd stymulacja to rzecz indywidualna...ja zaczynalam od wyciszania gonapeptyle pozniej doszedl gonal 150j i uwazam,ze ladnie to wszystko u mnie poszlo...
Koncowy estradiol ok 3600, pobranych 13oocytow z czego 12dojrzalych wszystkie bardzo ladnie sie zaplodnily, do stadium blastocysty dotrwalo 7zarodkow klasy 3AA 3AA 3AB 2AB 2BB 1BB 1BB reszta nie nadwala sie do mrozenia...ale jak narazie zaden z tych trzech (3AA 1BB 1BB) nie zostal ze mna...

Zadzwoniłam :) Bardzo uprzejma Pani z laboratorium powiedziała, że wszystkie 4 rozwijają się prawidłowo - jutro na 10 mam transfer, wykona go dr Ciepiela- mam nadzieję, że ma szczęśliwą rękę :)
Qrcze ulżyło mi, jutro porozmawiamy o klasie zarodków itp...
ale się cieszę :))))

Hope ja miałam te z Allegro (płytkowe o czułości 10) ale przy poprzednim crio pokazały mi cień II kreski a beta w ten sam dzień była 0 :baffled: więc raczej bym nie polecała. Ja ostatnio użyłam testy 'Pepino' kasetkowego o czułości 10 (są też paskowe i o czułości 25 więc trzeba zwrócić uwagę) i mi w 8dpt pokazał II kreski :-) Kupiłam go za mniej niż 10zł (chyba 7) w hipermarkecie ;-)

Testy z Allegro owulacyjne- owulke mi pokazywały. Jakj zaciążyłam ciążowy pokazywał mi negatyw ale nie pamiętam jaką czułość miał. Z dzidziusiem z apteki pokazał mi dopiero 2 krechy

PANI LOYD witaj :-) pozwoliłam sobie wpisać Ci na naszą listę :-) i trzymam kciuki żeby Twoja komórki ładnie się dzieliły :tak::tak::tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no i nie pamiętam co miałam jeszcze napisać :-(

KWIECIEŃ
18: Pani Loyd - udany transfer
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
22: agulla84 - wysoka beta
22: Asita - podglądanko
22: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
24: _Infinity_ - drugie spotkanie z dzidzią
25: sonia@soku - wizyta
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
25: genna - wizyta kontrolna
28: Bzibziok - badanie prenatalne

MAJ
5: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
13: dorotav - wizyta u genetyka
14: Esiek - badanie prenatalne

reklama
witam dziewczynki. juz jakis czas mnie nie było i raczej nie bede w stanie tego nadrobic.
powodzenia dla wszystkich.
tola teraz twoja kolej aby udalo sie tobie:tak:bedziesz po naszej bidulki zuli i dodasz nam nadzieje za pozytywna bete i udane starania naszej kliniki.
szczerze ja tez ostatnio odnioslam takie wrażenie co do naszej kliniki.a jak jeszcze teraz bylo o nich glosno w tv to teraz bedzie duzo ludzi w klinice.

zula kochana mam nadzieje ze jakos sie trzymasz.bidulko nasza przesyłam moc sil i calusow

lenkabar,majka,infinity cudownie ze mimo pozytywnej bety zostalyscie u nas,a nie tylko na ciezarówkach, dodajecie nam otuchy i nadzieji ze i nam reszcie sie uda.

jo.m lilia kochane ja tez tak wysprzatalam mieszkanie,tez mnie mamusia tego nauczyla .

olusia jakos dziwnie sie zachowuje dr Cz . dziwne podejscie ma wzgledem ciebie.

dziewczyny powodzenia na wizytach transwerach i betach

Do góry