reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem jak to zrobie ale musze być Opolu i już choćbym miała zwiać z fotela.
To się teraz załamałam wielkością pęcherzyków!!!! Wielkie g.. z tego wyjdzie!!!

no nie jade z M. Poźniej już do Opola sama bo M do pracy musi wracać.
Właśnie nie wiem czy dam rade, ale wyjścia nie mam

Tola ja mialam punkcje o 10 chyba a wyszlam o 11:30 to tez zalezy jak sie bedziesz czula po ... nie dasz rady byc o 9 w opolu... nie ma szasn, musialabys wyjechac po 8 z kliniki a to raczej nie mozliwe..

No na 8 nie dam rady. dlatego pisałam o zmiane godziny egzaminu. czekam na maila. Nie ma wyjścia muszę sie dobrze czuc i koniec :D

reklama
Agulla &&&&&&&&&& za twojego kropka :-) Teoretycznie blastka ma większe szanse ale jak można zauważyć nie ma reguły, poprostu to musi być ten:-):-):-)

Tola moim zdaniem radziłabym przełożyć egzamin na min.13ta, no i absolutnie nie wolno tego dnia jeździć autem!!!!

Popieram lolitkę i uważam że punkcja powinna być w poniedziałek,

Do góry