reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Juhasek a jednak, bardzo mi przykro że się nie udało, trzymaj się kochana i za miesiąc wracaj po zarodeczki.

iwo tak jak Esiek mówi jesteśmy ze Szczecina i prenatalne robiłam w klinice w ktorej miałam in vitro całość 350 zł. Słyszałam że gdzie indziej jest drogo ale 600 :szok:to przesada.

reklama
Dzięki Madzia za bardzo wyczerpującą odpowiedź :-) ale się nie mogę doczekać!

Widzisz Esiek w końcu i Ty coś odczuwasz, na pewno każdy prędzej czy później musi coś poczuć :) i dziwne jesteśmy, ale to złe samopoczucie taaak cieszy

Madzia - cieszę się, że maluszek dał się zbadać i że z nim wszystko w porządku.

Juhasek - przykro mi. Byłam przekonana, że na serduszko było za wcześnie, ponieważ pamiętam, że Twoje zarodki są bardzo dobre. Trzymaj się.

Agulla - ​&&&&&&&&&&&

Madzia a jeszcze jedno- czy badanie mialas w tym gabinecie co ekran jest na scianie i wszystko ladnie widzisz? Bo chyba tylko w tym tak maja, tym vis a vis recepcji.

Esiek nie w tym, w gabinecie obok nr2 tam tez jest tv na ścianie ale nie na tv był obraz tylko na usg masz je przed sobą i wszystko ładnie widać dr. dzidziusia powiększa. widzisz kochana i ty się doczekalas tych mdłości ja miałam je różnie raz rano raz po południu raz pod wieczór ale nie było tego dużo barzdiej odczuwałam senność, dziś już tego nie mam.

Lenka doczekasz się już niedługo i życzę Ci oby było tylko raz :-)

Dzięki Agulla za pamięć :D
Punkcja w sobote o 9. Aż się boję o jakość pęcholi. Oby cokolwoiek się zapłodniło!!!
Wizyta znów dziś trwała mega długo... Dr spóźniony bo ogarniał 2 ekipy telewizyjne. Wchodziłam z 45 min po czasie. Przepraszam nie usłyszałam... Chce mieć już wsio za sobą. Bo mnie to już słabi. Chyba hormony źle na mnie wpływają...
Agulla odpoczywaj i niech maluch pracuje nad zagnieżdżeniem:)

Sylwia dzięki za link, przyda się jak przegapię program. Pozwoliłam sobie go skopiować i podzielić się nim na forum o IUI i zakwalifikowanych bo też dziewczyny szukały czy można przez neta :-) Jak opanowałaś nową życiową rolę? Już pewnie świetnie sobie radzisz? :tak:

Juhasek przykro mi, że tak się stało, ważne, że masz po kogo wracać :tak:

Agulla życzę, żeby dni do bety minęły jak najszybciej:-)

Madzia super, że dzisiaj maluszek w końcu dał się zbadać, zazdroszczę widoku ale tak pozytywnie :-)

Ale nam się mamusiowo zrobiło na forum, super :tak::-):tak: Tylko nam dziewczyny nie uciekajcie do ciężarówek bo my tu potrzebujemy Waszej wiedzy i wsparcia :-)

reklama
Do góry