reklama
agulla84
Fanka BB :)
Olusia bete zrobie za 12 dni czyli 22.04 no i jeden miałam zarodek bo pani doktor Cz stwierdziła ze lepiej drugiego włożyć do pożywki żeby zostało na natępny raz czyli założyła nie powodzenie uznała że lepiej sie zachodzi z blastocysty niż z takiego dwudniowego ale ja jakoś olałam jej słowa i liczę że mi sie uda:-)
agulla84
Tola ja za ciebie też uda się napewno a ile miałaś pecherzyków?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
agulla84 mysle ze to sprawa indywidualna jedne dziewczyny zajda z 2 dniowym inne z 3 dniowym a jeszcze inne z blastocysta.. nie jest powiedziane ze tylko blastocysta sie zagniezdzi... to jest loteria i szczescie... kiedys tutaj pisaly dziewczyny ze trzeba troche szczescia.. ale ja trzymam kciuki za twoja kropeczke by zostala z toba na 9 miesiecy:-)
Tola wiec dzis mialas wizyte? i w sobote punkcja? to trzymam kciuki !!...
Tola wiec dzis mialas wizyte? i w sobote punkcja? to trzymam kciuki !!...
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Doktorek naliczył ok 9. Czas pokaże. Chyba łatwego pobrania nie oczekuje bo problem z dostępem do lewego jajnika. Już kolejny raz ciężko zobaczyć lewy jajnik oby poszło oki. Bo prosto po punkcji musze jechać na egzamin do Opola. Już to widze...
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Tola o ktorej masz punkcje a o ktorej egzamin? a z czego masz?;-) na pewno sie uda punkcja...i dotrą do prawego i lewego jajnika... nie martw sie...
mysle ze jak na 9 pecherzykow to chyba troszke za maly ten estradiol, ale pewnie podrosnie jeszcze... pecherzyki do pobrania powinny miec ok 20mm
mysle ze jak na 9 pecherzykow to chyba troszke za maly ten estradiol, ale pewnie podrosnie jeszcze... pecherzyki do pobrania powinny miec ok 20mm
agulla84
nie martw się lokalizacja jajnika ja mam każdy gdzie indziej a i tak się udało pobrać lewy to w ogóle mam gdzieś z tyłu macicy i do tego w zrostach
reklama
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Egzamin ze specjalizacji- wewnętrzny. Powinnam być na 8 rano na egzaminie O 9 punkcje. Muszę ustalić inna godzine bo nie wyrobie.
No to wszystko bedzie do d... Jak pęcherzyki po ok 16-17mm A mi kazał zastrzyk dać, to już nie urośnie chyba... Przeczuwam dużą lipe!!!!
No to wszystko bedzie do d... Jak pęcherzyki po ok 16-17mm A mi kazał zastrzyk dać, to już nie urośnie chyba... Przeczuwam dużą lipe!!!!
Podziel się: