reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Olusia bete zrobie za 12 dni czyli 22.04 no i jeden miałam zarodek bo pani doktor Cz stwierdziła ze lepiej drugiego włożyć do pożywki żeby zostało na natępny raz czyli założyła nie powodzenie uznała że lepiej sie zachodzi z blastocysty niż z takiego dwudniowego ale ja jakoś olałam jej słowa i liczę że mi sie uda:-)

agulla84 mysle ze to sprawa indywidualna jedne dziewczyny zajda z 2 dniowym inne z 3 dniowym a jeszcze inne z blastocysta.. nie jest powiedziane ze tylko blastocysta sie zagniezdzi... to jest loteria i szczescie... kiedys tutaj pisaly dziewczyny ze trzeba troche szczescia.. ale ja trzymam kciuki za twoja kropeczke by zostala z toba na 9 miesiecy:-)

Tola wiec dzis mialas wizyte? i w sobote punkcja? to trzymam kciuki !!...

Doktorek naliczył ok 9. Czas pokaże. Chyba łatwego pobrania nie oczekuje bo problem z dostępem do lewego jajnika. Już kolejny raz ciężko zobaczyć lewy jajnik oby poszło oki. Bo prosto po punkcji musze jechać na egzamin do Opola. Już to widze...

Tak Olusia w sobote punkcja. Powiedział, że nie chce żeby przerosły do pon. Tak się zastanawiam czy ona nie za małe bo mają po ok 16 mm. Estradiol o ile dobrze zapamiętałam ponad 870. Nie zamało czasem?

Tola o ktorej masz punkcje a o ktorej egzamin? a z czego masz?;-) na pewno sie uda punkcja...i dotrą do prawego i lewego jajnika... nie martw sie...

mysle ze jak na 9 pecherzykow to chyba troszke za maly ten estradiol, ale pewnie podrosnie jeszcze... pecherzyki do pobrania powinny miec ok 20mm

reklama
Egzamin ze specjalizacji- wewnętrzny. Powinnam być na 8 rano na egzaminie:) O 9 punkcje. Muszę ustalić inna godzine bo nie wyrobie.
No to wszystko bedzie do d... Jak pęcherzyki po ok 16-17mm A mi kazał zastrzyk dać, to już nie urośnie chyba... Przeczuwam dużą lipe!!!!

Do góry