reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ona232 - to super,że wszystko dobrze, dbaj o siebie a kropeczek będzie rósł jak na drożdżach:-)
Madzia76 - Gratulacje!!!!:-)To muszą być śliczne fotki....ehhh. Rośnij okrąglutka :-D
agulla84 - no to pięknie, też tylko czekać na ogromniaste bety i serduszko i pomiary i takie tam ....:-D samych szczęśliwych chwil:-)

Radośnie dzisiaj się zrobiło, fajnie. Ja mam wizytę na 18-tą i nie mogę się doczekać, chciałabym już wiedzieć czy dostanę te moje kropeczki czy nie :-D. Zawsze byłam cierpliwa, ale coś mi się chyba teraz poprzestawiało:-D. Dam znać wieczorkiem.

reklama
Madzia76 super wiadomości. Możesz teraz odetchnąć ;) powiem Ci że ja teraz już się troche uspokoilam u nie panikuje tak jak wczesniej jestem po prostu dobrej myśli musi być dobrze ;)

Balbisia dostaniesz kropeczki na pewno i one z Toba zostaną:)

Esiek koszt całego badania 350 zł krew+usg. Ja krew oddałam w tamta środę bo nie spodziewałam sie ze dzidzius nie da sie zabadać ale wyniki jej są dopiro po około tygodniu, moje były dzisiaj i doktor mógł skończyć badanie. Ale tak jak moja kolezanka oddała krew dzisiaj i usg dzisiaj (mimo ze ono wyszło ok) to doktor skończy badanie jak bedą wyniki krwi.

Wszystko jasne! Dzięki!

Agulla - to co teraz na bete czekamy ? Wysoką :)\

ona - mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza po wizycie i spokojnie doczekasz USG.

Juhasek - cały czas czekamy na wieści i trzymamy kciuki mocno !!!

A ja od paru dni zaczęłam się wreszcie źle czuć, ale oczywiście wszyscy mają poranne mdłości a ja mam wieczorne ;/ Tak od 17.00 właściwie nadaję się do leżenia i niczego więcej, no ale wreszcie !!!

Przepraszam że się wracam.
Madzia w jakim mieście genetyczne robiłaś?

W Warszawie chcą 600zl za krew+ usg....

hej Dziewczyny, zarodeczka nie ma...Na zabieg mam zgłosić się jutro lub w poniedziałek(wtedy jest mój dr.) ale wole jutro bo przynajmniej będę już po wszystkim. Doktor powiedział, żeby się nie martwić ,że silne zarodeczki są i, że za miesiąc czyli w następnym cyklu można już działać.
Duphaston biore dziś jeszcze by nie dostać krwawienia bo inaczej wyląduje w Stargardzie w szpitalu a tu nie chce, wole do Polic, mam nadzieje, że to znieczulenie w żyłe jak przy punkcji?.

Juhasek bardzo mi przykro :( trzeba się trzymać tego co mówi doktor, jeszcze wszystko będzie dobrze, masz piękne silne zarodeczki zamrożone..
Znieczulenie wygląda tak samo jak przy punkcji.

reklama
Do góry