reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ona232 - to super,że wszystko dobrze, dbaj o siebie a kropeczek będzie rósł jak na drożdżach:-)
Madzia76 - Gratulacje!!!!:-)To muszą być śliczne fotki....ehhh. Rośnij okrąglutka :-D
agulla84 - no to pięknie, też tylko czekać na ogromniaste bety i serduszko i pomiary i takie tam ....:-D samych szczęśliwych chwil:-)

Radośnie dzisiaj się zrobiło, fajnie. Ja mam wizytę na 18-tą i nie mogę się doczekać, chciałabym już wiedzieć czy dostanę te moje kropeczki czy nie :-D. Zawsze byłam cierpliwa, ale coś mi się chyba teraz poprzestawiało:-D. Dam znać wieczorkiem.

reklama
Madzia76 super wiadomości. Możesz teraz odetchnąć ;) powiem Ci że ja teraz już się troche uspokoilam u nie panikuje tak jak wczesniej jestem po prostu dobrej myśli musi być dobrze ;)

Balbisia dostaniesz kropeczki na pewno i one z Toba zostaną:)

Esiek koszt całego badania 350 zł krew+usg. Ja krew oddałam w tamta środę bo nie spodziewałam sie ze dzidzius nie da sie zabadać ale wyniki jej są dopiro po około tygodniu, moje były dzisiaj i doktor mógł skończyć badanie. Ale tak jak moja kolezanka oddała krew dzisiaj i usg dzisiaj (mimo ze ono wyszło ok) to doktor skończy badanie jak bedą wyniki krwi.

Wszystko jasne! Dzięki!

Agulla - to co teraz na bete czekamy ? Wysoką :)\

ona - mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza po wizycie i spokojnie doczekasz USG.

Juhasek - cały czas czekamy na wieści i trzymamy kciuki mocno !!!

A ja od paru dni zaczęłam się wreszcie źle czuć, ale oczywiście wszyscy mają poranne mdłości a ja mam wieczorne ;/ Tak od 17.00 właściwie nadaję się do leżenia i niczego więcej, no ale wreszcie !!!

Przepraszam że się wracam.
Madzia w jakim mieście genetyczne robiłaś?

W Warszawie chcą 600zl za krew+ usg....

hej Dziewczyny, zarodeczka nie ma...Na zabieg mam zgłosić się jutro lub w poniedziałek(wtedy jest mój dr.) ale wole jutro bo przynajmniej będę już po wszystkim. Doktor powiedział, żeby się nie martwić ,że silne zarodeczki są i, że za miesiąc czyli w następnym cyklu można już działać.
Duphaston biore dziś jeszcze by nie dostać krwawienia bo inaczej wyląduje w Stargardzie w szpitalu a tu nie chce, wole do Polic, mam nadzieje, że to znieczulenie w żyłe jak przy punkcji?.

Juhasek bardzo mi przykro :( trzeba się trzymać tego co mówi doktor, jeszcze wszystko będzie dobrze, masz piękne silne zarodeczki zamrożone..
Znieczulenie wygląda tak samo jak przy punkcji.

reklama
Do góry