reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Fusun - Kochana ja też o Was cały czas myślę. Po prostu to wszystko nie mieści mi się w głowie. Niech zdaży się cud.
Lilia - myślę, że Jo.M dobrze mówi i już niedługo do tych ciężarnych dołączysz.
Jo.M - krew oddana. Zobaczymy... Powodzonka na wizycie
kasik - wyniki ok. Jak kwas powyżej normy to ok...
Infinity - super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty się nie martw wielkością. Pozytyw jak nic:) wogóle to każde labo ma odrobinę różne widełki

Ostatnia edycja:
reklama
infinity - Super wynik , tak myślałam że ten ostatni kropek to ten kropek:-):-):-)
Nie sugeruj się innymi wynikami bo to zależy od zagnieżdżenia , najważniejszy jest przyrost.

Zula - Czekam na wyniki w takim razie:-)

Infinity - jak to kiedyś ktoś ładnie powiedział, beta to nie kalkulator :-) Beta piękna, w końcu się udało, gratuluję. &&&&&&&& za przyrost.

Jo.M. - oj tam, oj tam jakie tajemnice :-) Po prostu nie chciałabym zapeszać i w związku z tym nie mówię o tym głośno :-) Odezwę się po pierwszym zastrzyku :-D

zula - &&&&&&&&& za piękny przyrost bety :-)

Infinity ale boomba!!! Udało Ci się :-) No i to ten najsłabszy z Tobą został super:-)

Agulla ja zrezygnowałam z wysiłku fizycznego na czas stymulacji, ale czy trzeba to Ci nie powiem.

Nie dziękuję aby nie zapeszyć ale wiecie że doceniam Wasze wsparcie :tak: zresztą dowiedziałyście się jako drugie zaraz po tatusiu :-D
Madzia76 oczywiście powtarzam w sobotę rano i chyba jajko zniosę do tego czasu :sorry2: Myślałam że jestem opanowaną osobą a teraz mnie roznosi tysiąc myśli i wątpliwości ;-) we wszystkim przeczuwam zły objaw, to jakaś paranoja :-p

Lilia - Doskonale Cię rozumiem zwłaszcza po Twoich przejściach. Nie gniewam się , zawsze jakaś mała tajemnica musi być;-). Lilia jak w razie będziesz miała przepisany fragmin 5000 to ja mam chyba 5 zastrzyków ważnych do końca maja także jak coś to daj to Ci wyślę bo ja chyba na maj się raczej nie załapię.

Agulla - Ja chodzę na aerobik i na pewno przy stymulacji odpuszczę sobie bo zbyt duży wysiłek nie jest korzystny.

reklama
Do góry