reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Fusun - Kochana ja też o Was cały czas myślę. Po prostu to wszystko nie mieści mi się w głowie. Niech zdaży się cud.
Lilia - myślę, że Jo.M dobrze mówi i już niedługo do tych ciężarnych dołączysz.
Jo.M - krew oddana. Zobaczymy... Powodzonka na wizycie
kasik - wyniki ok. Jak kwas powyżej normy to ok...
Infinity - super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty się nie martw wielkością. Pozytyw jak nic:) wogóle to każde labo ma odrobinę różne widełki

Ostatnia edycja:
reklama
infinity - Super wynik , tak myślałam że ten ostatni kropek to ten kropek:-):-):-)
Nie sugeruj się innymi wynikami bo to zależy od zagnieżdżenia , najważniejszy jest przyrost.

Zula - Czekam na wyniki w takim razie:-)

Infinity - jak to kiedyś ktoś ładnie powiedział, beta to nie kalkulator :-) Beta piękna, w końcu się udało, gratuluję. &&&&&&&& za przyrost.

Jo.M. - oj tam, oj tam jakie tajemnice :-) Po prostu nie chciałabym zapeszać i w związku z tym nie mówię o tym głośno :-) Odezwę się po pierwszym zastrzyku :-D

zula - &&&&&&&&& za piękny przyrost bety :-)

Infinity ale boomba!!! Udało Ci się :-) No i to ten najsłabszy z Tobą został super:-)

Agulla ja zrezygnowałam z wysiłku fizycznego na czas stymulacji, ale czy trzeba to Ci nie powiem.

Nie dziękuję aby nie zapeszyć ale wiecie że doceniam Wasze wsparcie :tak: zresztą dowiedziałyście się jako drugie zaraz po tatusiu :-D
Madzia76 oczywiście powtarzam w sobotę rano i chyba jajko zniosę do tego czasu :sorry2: Myślałam że jestem opanowaną osobą a teraz mnie roznosi tysiąc myśli i wątpliwości ;-) we wszystkim przeczuwam zły objaw, to jakaś paranoja :-p

Lilia - Doskonale Cię rozumiem zwłaszcza po Twoich przejściach. Nie gniewam się , zawsze jakaś mała tajemnica musi być;-). Lilia jak w razie będziesz miała przepisany fragmin 5000 to ja mam chyba 5 zastrzyków ważnych do końca maja także jak coś to daj to Ci wyślę bo ja chyba na maj się raczej nie załapię.

Agulla - Ja chodzę na aerobik i na pewno przy stymulacji odpuszczę sobie bo zbyt duży wysiłek nie jest korzystny.

reklama
Do góry