reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Infinity ale super gratuluje!! Czyli tak jak u mnie ostatnie podejście szczęśliwe 3! Powiem ci ze bete masz piękna , spójrz na moja sygnature ja tez miałam 5 dniowego bobo i moja beta w 12 dniu była 114 to w 9 mogła być z 50. Niepokój na tym etapie jest naturalny ja nie mogłam spać przed każda beta i potem badaniem usg . Teraz troszkę sie uspokoilam jak czuje ruchy ale i tak sie martwię czy napewno wszystko dobrze.

Zula czekam z toba na wynik :))&&&&&

esiek ja prawie za każde badania tyle placilam z pierwsze koło tys ale mi zlecił dodatkowo nk plus zestaw badań immuno , krzepliwość i podstawowe badania zalecane kobietom w ciazy. Ciesze sie ze twoja dzidzia tak pięknie rosnie i sie prawidłowo rozwija. Jak sie czujesz?

Witam was dziewczyny niewiem czy mnie pamiętacie żadko się udzielam na forum ale was podczytuje troszkę :D ja jestem po nieudanej prubie transferu jednego maleństwa pod koniec kwietnia podchodzę do crio transferu tym razem zdecydowaliśmy się na dwa zarodki :) jestem po streatchingu czekam na okres i od drugiego dc mam przyjmować estrogen potem globulki z wiatry. Teraz juz przyjmuje kfas foliowy akard koenzym. Chciałam was się zapytać jak wy podchodzilyscie do crio i jakie leki mialyście? A i jeszcze jedno mam pytanko czy któraś z was leczy się w invimedzie w Katowicach? Pozdrawiam i trzymam kciuki za karzdą z osobna :)

Zula trzymam kciuki za wynik... :-)

solostar29 witaj.... ja podchodzilam do crio na cyklu sztycznym, bralam estrofem, potem kontrola i jak bylo ok to mialam trasfer... a bralam fragmin, lutke, kwas foliowy, encorton oraz estrofem

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry