reklama
Infinity ale super gratuluje!! Czyli tak jak u mnie ostatnie podejście szczęśliwe 3! Powiem ci ze bete masz piękna , spójrz na moja sygnature ja tez miałam 5 dniowego bobo i moja beta w 12 dniu była 114 to w 9 mogła być z 50. Niepokój na tym etapie jest naturalny ja nie mogłam spać przed każda beta i potem badaniem usg . Teraz troszkę sie uspokoilam jak czuje ruchy ale i tak sie martwię czy napewno wszystko dobrze.
Zula czekam z toba na wynik )&&&&&
esiek ja prawie za każde badania tyle placilam z pierwsze koło tys ale mi zlecił dodatkowo nk plus zestaw badań immuno , krzepliwość i podstawowe badania zalecane kobietom w ciazy. Ciesze sie ze twoja dzidzia tak pięknie rosnie i sie prawidłowo rozwija. Jak sie czujesz?
Zula czekam z toba na wynik )&&&&&
esiek ja prawie za każde badania tyle placilam z pierwsze koło tys ale mi zlecił dodatkowo nk plus zestaw badań immuno , krzepliwość i podstawowe badania zalecane kobietom w ciazy. Ciesze sie ze twoja dzidzia tak pięknie rosnie i sie prawidłowo rozwija. Jak sie czujesz?
solostar29
Aktywna w BB
Witam was dziewczyny niewiem czy mnie pamiętacie żadko się udzielam na forum ale was podczytuje troszkę ja jestem po nieudanej prubie transferu jednego maleństwa pod koniec kwietnia podchodzę do crio transferu tym razem zdecydowaliśmy się na dwa zarodki jestem po streatchingu czekam na okres i od drugiego dc mam przyjmować estrogen potem globulki z wiatry. Teraz juz przyjmuje kfas foliowy akard koenzym. Chciałam was się zapytać jak wy podchodzilyscie do crio i jakie leki mialyście? A i jeszcze jedno mam pytanko czy któraś z was leczy się w invimedzie w Katowicach? Pozdrawiam i trzymam kciuki za karzdą z osobna
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Zula trzymam kciuki za wynik... :-)
solostar29 witaj.... ja podchodzilam do crio na cyklu sztycznym, bralam estrofem, potem kontrola i jak bylo ok to mialam trasfer... a bralam fragmin, lutke, kwas foliowy, encorton oraz estrofem
solostar29 witaj.... ja podchodzilam do crio na cyklu sztycznym, bralam estrofem, potem kontrola i jak bylo ok to mialam trasfer... a bralam fragmin, lutke, kwas foliowy, encorton oraz estrofem
Ostatnia edycja:
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Podziel się: