reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aaaa, Infinity super beta, trzymam kciuki żeby teraz już wszystko było dobrze i żebyś jak najszybciej zobaczyła swoje maleństwo z bijącym serduchem, bo to niezapomniany widok!!
Co do Fragminu to ja cały czas biorę i się właśnie zastanawiam czy wiecie jak długo się bierze te zastrzyki ??? bo lek. póki co boi się odstawiać, a czasami też słyszałam że dziewczyny do końca ciąży biorą. A tanie nie są bo 10 szt. kosztuje 110 zł

reklama
Infinity - superaśnie, ogromne wstępne gratulacje!!!!!!!

Madzia
- co do badań no to od cholery tego jest, zsumowałam wczoraj i wyszło 370zł ponad.

zula - nie dziekuje :) Obecnie biore 3x1 luteina 100mg oraz 3x2 duphaston.

Esiek to ja Ci napiszę co ja robiłam bedzie prosciej: toxoplazmoza, cytomegalia, morfologia, mocz , cukier i tsh i koniec. A teraz na wizyte mam zrobic morf. mocz i cukier i tyle. Napisz moze jakie oprócz moich masz do zrobienia to moze ja spytam mojego doktorka czemu ja ich nie robiłam.
Lenkabar gdzie Ty sie podziewasz dzis? A ty jakie miałaś zlecone badania?
A i czy załozyli Wam juz karty ciażowe czy na tej wizycie?

Kurde Madzia nie mam tej kartki przy sobie a z tego co pamietam, to ponad to co ty masz to byla jeszcze rożyczka, vdrl, gr krwi, poziom kwasu foliowego i do tego jeszcze pare ale nie pamietam.

Ja karty ciazy nie mam założonej.

grupę krwi to ja robiałm przed stymulacją i rózyczkę też ale reszta to co ty masz Esiek zlecone to już nawet nie wiem o co chodzi, no to przebadają Cie w zdłóz i w szerz ale to dobrze tylko idz zrób te badania wcześniej bo na niektóre się czeka.

KWIECIEŃ
3: Jo.M - wizyta u immunologa
3: Anulla28 - udany transfer
3: Dove28 - pierwsze spotkanie z dzidzią
3: _Infinity_ - wysoka beta
4: dorotav - podglądanko
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: Madzia 76 - badanie prenatalne
4: Bziumelka - punkcja
5: agulla84 - podglądanko
5: _Infinity_ - druga weryfikacja bety
7: dorotav - udany transfer
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: balbisia - decyzja o crio
9: yplocka1 - histeroskopia
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Infinity jak podałaś wczoraj swoje objawy byłam niemal pewna, bardzo się cieszę!!!! I w cale nie jest za niska Twoja beta, jest jak najbardziej ok :) niech teraz pięknie przyrasta

Enni przykro mi, że tym razem nie wyszło.. ale nie poddawaj się, musi się w końcu każdej z nas udać

Bzibziok gratuluję, dzidzia pięknie rośnie :)
Esiek badania za 400zł to rzeczywiście zaszalał profesor :szok: ale to tylko dobrze, będziesz baaardzo dobrze przebadana :)

Madzia ja od dziś na 1-2 godzinki chodzę do pracy. Trochę się boję jak to będzie, ale dr się zgodził, także myślę, że wie co robi :) i na tą godzinkę się dziś szykowałam jak sójka za morze :-D chciałam przygotować super zajęcia dzieciaczkom po miesięcznej przerwie i to mnie tak pochłonęło :) a kartą ciążową cieszę się już od 18 marca.. to jest super moment, gdy dostaje się tą upragnioną książeczkę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry