reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Esiek, dajesz mi nadzieje...dziękuje!!!

jutro wieczorem, jak pani doktor zadzwoni z wynikiem, melduje sie na forum...we łzach szczęścia, albo rozpaczy...

reklama
Pyscek, Bzibziok &&&&&&&za siebie i za was...niech dla każdej z nas bedzie to szczęśliwy dzień!!!

Asita, niech wszystko ułoży sie potwojej myśli, powodzenia!!!

Dorotav, a czy trzeba pobrać jakąś karteczkę z zaświadczeniem od ginekologa dla lekarza rodzinnego, że przyjmuję taką luteinę. Byłoby super gdybym mogła mieć tą luteinę refundowaną, bo to jednak jest koszt spory. Jeszcze nie wiem jak długo ją będę brała. Najpierw miałam brać do 16 tyg., a potem zwiększyli mi dawkę z 50 mg dwa razy dziennie na 100 mg dwa razy dziennie i kazali dalej brać, ze względu na pojawiające się skurcze. :-)
Kasik36 dziękuję, ja straciłam nadzieję i nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy, w końcu przez 8 lat nie zaskakiwało. Mam nadzieję i życzę wam wszystkim też takiego cudziku. Jeszcze trochę czasu przed nami, ale wciąż modlę się i mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze :-)
Zula_5 dziękuję za pomoc, ale już sprawa załatwiona;-)

Witam dziewczyny
Uda sie i Pyscek trzymam kciuki za wysokaśną betę
Bzibziok udanej wizyty
Sylwia gratuluję maleństwa, dajesz iskrę nadziei...
dzidziuś luteina od stycznia jest refundowana, ja płaciłam 3,5 za opakowanie 100 tek-musisz to wyjaśnić w tej aptece, zostało mi kilka 50 jak coś to wyślij adres...
Lilia życzę szybkiego powrotu do formy, a szeficą to się nie przejmuj sama wiesz jak się czujesz i musisz pamiętać po co to wszystko robisz i dla kogo, życzę Ci mądrych decyzji i trochę pomyśl o sobie i swoich planach.
Zula jak tam u Ciebie? jak czytam o waszych spotkaniach to też bym chętnie z Wami w realu pogadała, ale mam za daleko :(
Olusia jak masz możliwość podejść prywatnie to nie ma co odwlekać chyba takich decyzji, jeżeli to jest jedyny powód, że jest kolejka w rządówce.
Pozdrawiam, jak kogoś pominęłam to przepraszam, ale szybko przejrzałam ostatnich parę dni.

UDA SIĘ I PYSCEK trzymam kciuki za wysoką bete &&&&&&&&&&&&&&
BZIBZIOK udanego spotkania z dzidzią :-)

MARZEC
24: Uda się - wysoka beta
24: Pyscek - wysoka beta
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją
24: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
25: _Infinity_ - udany transfer
25: Dove28 - druga weryfikacja bety
26: Anulla28 - wizyta
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
27/28: solimar - wysoka beta
28: Quinnie - wizyta dot. adpocji komórek
31: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
1: Lilia - wizyta dot. ustalenia dalszego planu działania
2: Esiek - pierwsze spotkanie z dzidzią
2: Madzia76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
9: yplocka1 - histeroskopia

Uda sie i Pyscek za was dziś kciuki byście ujrzały piękne bety :-).
Bzibziok zazdroszcze tak pozytywnie Twojego spotkania z dzidzią, musi to być niesamowite uczucie zobaczyć kropka na ekranie :sorry2:. A jak się czujesz?

reklama
witajcie, Sylwia - gratuluję małego szczęścia. Mam nadzieję, że walka się opłaci i też takie szczęście mnie nie ominie:))
&&&&& za wysokie bety - Uda się i Pyscek
Asita - udanej wizyty, może dziś zaczniesz stymulację:-)
Bzibziok - udanego spotkania z dzidzią na usg:-)

Do góry