reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pyscek i uda się dzisiaj cała moc z Wami :tak::-):tak:

Asita kciukasy za owocną wizytę :-)

Bzibziok miłego spotkania z dzidzią :-)

A ja wyjeżdżam zaraz do kliniki. Zrobię przepisane mutacje i subpopulacje limfocytów. Może skuszę się jednak prywatnie na badanie pod kątem raka bo na nfz mam dopiero na 10 czerwca a 7 czerwca wizyta u genetyka więc bez sensu. Jak się okaże, że nie więcej jak 300 zł. to zrobię prywatnie :biggrin2:

Miłego dnia dziewczyny, mimo, że u nas pogoda nie sprzyja optymizmowi i na dodatek "ulubiony" przez nas wszystkie poniedziałek ;-):-D

reklama
Cześć dziewczyny:-)

Uda się , Pyscek - Trzymam dziewczyny kciuki za Wasze wysokie bety.

Dzidziuś - Gratuluję , niesamowita historia z Twoją naturalną ciążą . Super
Jakby co mam też w zapasie luteine 50

Zula
- Dziękuję Ci bardzo za zaproszenie , z chęcią bym przyjechała. Na noc raczej bym nie zostawała bo w sumie Tychy nie są tak daleko także co Ci będę głowę zawracać. Może Lilia , Olusia i Kiki by się też wyrobiły ? Zobaczymy?

Lilia , Olusia , Kiki - Dziewczyny dacie radę na jutro się zorganizować , mi środa zbytnio nie pasuje ale jak Wam bardziej to pozmieniam plany i będę. Jakoś byśmy się razem umówiły żeby np 1 autem jechać do Zuli.

Kiki - Nie martw się kasą , kasa rzecz nabyta , dziś jest jutro może nie być. Może dałabyś radę gdzieś podjechać autobusem albo pociągiem i któraś z nas by Cię zabrała.

Mam pytanie dotyczące hormonów. Prawdopodobnie w tym tyg w czwartek zaczynam je brać, najpierw chyba te blokujące przysadkę, bo to będzie 21 dzień cyklu. Czy bez problemu dostałyście w aptece te zastrzyki? Czy były tylko na zamówienie? Wszystkie były podskórne?

Dziewczyny wielkie kciuku za mega wysokie bety ;)
Bzibziok zazdroszczę Twojej dzisiejszej wizyty ja muszę poczekać jeszcze tydzień trzymam kciuki za maleństwo i czekam na dobre wieści ;)

Cześć dziewczyny
Przez weekend normalnie strasznie trudno Was nadrobić, ale pomalutku ogarnęłam temat.

Uda się, Pyscek trzymam kciuki za wysokie dziesiejsze bety :-)

Bzibziok a Tobie za spotkanie z dzidziusiem ja mam jeszcze ponad tydzień do prenatalnych, a do wizyty aż 3 tyg. kurcze tyle czekania

Lenkabar widzisz czyli Twój dzidzius powolutku daje do wiwatu, ja jakiś specjalnych mdłości to nadal nie mam ale po całym taki intensywniejszym dniu strasznie boli mnie kregodłup (przy kosci ogonowej) i ciagnie to na prawa noge, normalnie masakra czasem czuje sie jak stara babcia a co to bedzie dopiero później, nie miałam tych problemów jak uczęszczałąm na fitness a teraz to nic mi nie wolno i masakra, muszę wrócić do rozmowy o ćwiczenaich z doktorem.

Esiek no to powiem Ci ze ja nie wiedziałam o tych właściwosciach wczesnoporonnych, dzieki ze piszesz takie rzeczy.

Sylwia cudowny ten Twój wiktorek i jak dla mnie kolor wózka wogóle nie ma znaczenia ma być wygodny, funkcjonalny i Tobie sie podobać, a Wiktorek piekny chłopczyk.

Jak Wam dziewczynki minął weekend bo u mnie dosyć pracowicie, zakupiliśmy z mkiem troszkę krzaczkó i było wielkie sadzenie w ogrodzi i powiem Wam ze jak tak sobie po tym ogródku polatam to czuje sie o wiele lepiej.

Hej, hej ja jeszcze do wizyty mam kilka godzin, ale coś mnie dzisiaj brzuch pobolewa i kłuje, wcale mi się to nie podoba.
Wczoraj za to zaliczyłam pierwsze spotkanie trzeciego stopnia z kibelkiem, przez cały dzień mnie wczoraj mdłości trzymały, dzisiaj się uspokoiło.
Dziękuję za wszystkie kciuki za moją wizytę.
Ja sie przyłączam do kciuków dla Pyscka i Uda się. No i Asitko za Twoją wizytę, obyś miała już jakiś konkretny plan.
A powiedzcie mi dziewczynki, czy Wam wieczorami też tak brzuszek wysadza??Bo ja aż się zdziwiłam parę dni temu i zauważyłam że tak mam codziennie.

reklama
Mam pytanie dotyczące hormonów. Prawdopodobnie w tym tyg w czwartek zaczynam je brać, najpierw chyba te blokujące przysadkę, bo to będzie 21 dzień cyklu. Czy bez problemu dostałyście w aptece te zastrzyki? Czy były tylko na zamówienie? Wszystkie były podskórne?

U mnie było tak że w aptece przy klinice oraz w samej klinice można kupić leki od ręki ale w innych aptekach to tylko na zamówienie i ceny z kosmosu. Mieszkam w Łodzi.

Do góry