reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Uda się, Pyscek - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Maaagdzik a skąd jesteś? u mnie nic się ciekawego nie dzieje. Jestem już w pracy:)
Jo.M - jakoś dziewczyny się nie odzywają.... Do Lili napiszę smsa. Co do noclegu to nie byłby problem. Auto mogłabyś zostawić na strzerzonym darmowym parkingu pod moją firmą w Katowicach i ze mną jechać. I rano byśmy też razem przyjechały. Mogłabyś jakieś winko załyczyć hehe. Mam go mnóstwo:)

Hej melduje po wizycie a wiec od niedzieli zaczynam brac cos tam na g rano i 11 kwietnia wizyta kontrola i prawdopodobnie 28 kwietnia punkcja :-) DOROTAV mi tez doktorek robil posiew na bakterie :-)

Uda się i Pyscek nie macie jeszcze wyników? Trzymam kciuki cały czas :tak::tak::tak:

Byłam w Invikcie na pobraniu krwi z M na mutacje genów i ja na subpopulacji limfocytów i wiecie co się okazało? :szok: że mam na skierowaniu do subpopulacji również wpis "Płatnik: Ministerstwo" :-) i nic nie zapłaciłam :tak: Zdziwiłam się zarówno ja, pani w rejestracji i pani pobierająca krew. Możliwe, że to jakiś błąd ale co się będę kłócić ;-) Wyników na detekcje mutacji w genia BRCA1 czyli raka nie zrobiłam prywatnie bo mi pani odradziła w rejestracji. Powiedziała, że kosztuje 250 zł. a tak naprawdę ten wynik nic mi nie powie. Mogę nie mieć tego genu, mogę go mieć a nigdy nie zachorować a mogę nie mieć genu i być pierwszą osobą w rodzinie, która jednak zachoruje. Tak więc poczekam grzecznie do 10 czerwca bo wówczas mam za free :-) Wyniki subpopulacji mają być za 2 dni ale mutacje dopiero za 2 tygodnie. Nie spieszy mi się bo wizyta u genetyka 7 czerwca.

Hej dziewczynki
Ja mam kilka dni urlopu przymusowego niestety taka polityka w naszej pracy , a jak bede potrzebowala ten urlop to bedzie problem zapewne

W poniedzialek mam wizyte kontrolna ciekawe co tam doktorek powie kiedy 2 podejscie mozliwe

Dziewczyny jak wasze betki??? Mam nadzieje, że macie się czym pochwalić a nawet jeśli się nie udało to wiecie że my zawsze umiemy pocieszyć :-)

Ja dzisiaj 3dc i 1dc pierwsza dawka gonal 150j. i merional 150j. poszły w brzuch :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Poproszę o wpisanie do kalendarza na pierwsze podglądanko na sobote 29,03 :-)

MARZEC
24: Uda się - wysoka beta
24: Pyscek - wysoka beta
24: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
25: _Infinity_ - udany transfer
25: Dove28 - druga weryfikacja bety
26: Anulla28 - wizyta
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
27/28: solimar - wysoka beta
28: Quinnie - wizyta dot. adpocji komórek
29: Bziumelka - podglądanko
31: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
31: kwiatuszekq20 - wizyta kontrolna

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
1: Lilia - wizyta dot. ustalenia dalszego planu działania
2: Esiek - pierwsze spotkanie z dzidzią
2: Madzia76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
9: yplocka1 - histeroskopia
11: Asita - wizyta i podglądanko

Ostatnia edycja:
reklama
dzidzius118, masz kartę ciąży, w karcie nic nie pisze ? poproś ginekologa o zaświadczenie dla rodzinnego o zażywanych lekach to rodzinny będzie mógł Ci wypisać luteine i inne leki o ile są na liście na refundację.

Asita, he he czyli faktycznie mają nową procedurę. :-) Trzymam kciuki za dużą ilość wypasionych komóreczek. :tak:

kasik36, co za szczęście z tym skierowaniem, trzymam kciuki za dobre wyniki.:tak:

kwiatuszeq20, trzymam kciuki za szybkie i owocne drugie podejście. :tak:

Bziumelka, kciukasy zaciśnięte :tak:

dzisiaj rano wredota przylazła,:wściekła/y: niestety cud się nie zdarzył:-(.
4.04 podglądanie, 7.04 transfer, Asitka proszę o dopisanie do listy. :-)
Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki za mojego pingwinka by ładnie się rozmroził, wystartował i by został z mamusią na 9 miesięcy. :-)

Do góry