dziekuje bardzoPtencer -serdecznie gratuluje super wyniku. Przy okazji witam nowe forumowiczki i trzymam kciuki za transferujace i betujace.
reklama
dziekuje bardzo
Bardzo Ci gratuluje, nawet niewiesz jak było mi usłyszeć, że w końcu komuś się udało. Chciałabym należeć do tego grona
kwiat_lotosu
Fanka BB :)
1981, a Ty?
ja 1982
A u mnie od rana się zaczęło..Obudziłam się o 6 z okropnym bólem głowy, który dalej mnie trzyma i w międzyczasie zaliczyłam 2 razy rzyganko..A tak wczoraj narzekałam na brak objawów..
Ewelina a Ty kiedy odbierasz swoje maluszki ?
Ostatnia edycja:
W
winki80
Gość
*Meg* - ja mialam transwer 28 i tez nic nie odczuwam. Czuj sie zupelnie normalnie. Poprzednim razem ,mialam objawy jak na @ ,ale raczej blizej daty testowania. wtedy bylam pewna ,ze @ zaraz bedzie. Teraz nic- i oczywiscie sie matwie.
*Meg* - ja mialam transwer 28 i tez nic nie odczuwam. Czuj sie zupelnie normalnie. Poprzednim razem ,mialam objawy jak na @ ,ale raczej blizej daty testowania. wtedy bylam pewna ,ze @ zaraz bedzie. Teraz nic- i oczywiscie sie matwie.
Ja totalnie nic nie czuje, może brzuszek mam taki napięty troszkę i sutki ba rdziej drażliwe ale to tyle.
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ptencer to krótko ,nam ktoś wspominał o 3 m-cach,nie było kochana mrożoneczek ,ale za drugim razem się udało -ściskam cieplutko Was....nie mialam niesety mrozaczkow, to bylo moje durgie podejscie od nowa. Tym razem dlugi protokol, wczsniej mialam krotki. W sumie mielismy tylko 2 miesiace przerwy.
magdalena85
Początkująca w BB
*meg*
wiknki80 -
dziewczyny nie martwcie się brakiem objawów. Każdy organizm indywidualnie przechodzi te rewolucje jakie w nas zachodzą. Ja tez nic nie odczuwałam, inne dziewczyny na forum miały bóle brzucha, jajników i takie tam. Brak objawów lub ich nadmiar niczego nie gwarantują. Wam teraz potrzebny spokój, relaks. Nie wolno wam sie zamartwiać. Pozytywne myślenie, to jest to. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze transferki i rosnace fasoleczki.
Ptencer kochana ile trwał u Ciebie długi protokół?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie i Twoja rosnącą fasolinkę.
wiknki80 -
dziewczyny nie martwcie się brakiem objawów. Każdy organizm indywidualnie przechodzi te rewolucje jakie w nas zachodzą. Ja tez nic nie odczuwałam, inne dziewczyny na forum miały bóle brzucha, jajników i takie tam. Brak objawów lub ich nadmiar niczego nie gwarantują. Wam teraz potrzebny spokój, relaks. Nie wolno wam sie zamartwiać. Pozytywne myślenie, to jest to. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze transferki i rosnace fasoleczki.
Ptencer kochana ile trwał u Ciebie długi protokół?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie i Twoja rosnącą fasolinkę.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kwiat_lotosu w którym dniu po transferze robiłaś teścik?
magdalena85 a czy u Was coś zdiagnozowali czy też nikt nic nie wie?
magdalena85 a czy u Was coś zdiagnozowali czy też nikt nic nie wie?
reklama
A jakie leki zarzywasz?*Meg* - ja mialam transwer 28 i tez nic nie odczuwam. Czuj sie zupelnie normalnie. Poprzednim razem ,mialam objawy jak na @ ,ale raczej blizej daty testowania. wtedy bylam pewna ,ze @ zaraz bedzie. Teraz nic- i oczywiscie sie matwie.
winki80 - jakie leki zarzywasz?
Podziel się: