reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynom którym się udało gratuluje i mam pytanie, czy miałyście jakieś objawy po transferze a jeśli tak to jakie. Bo tak słysze, że jedne mają inne nie. Transfer miałam 26.02.powinnam coś dczuwać?

*Meg* - ja mialam transwer 28 i tez nic nie odczuwam. Czuj sie zupelnie normalnie. Poprzednim razem ,mialam objawy jak na @ ,ale raczej blizej daty testowania. wtedy bylam pewna ,ze @ zaraz bedzie. Teraz nic- i oczywiscie sie matwie.

*Meg* - ja mialam transwer 28 i tez nic nie odczuwam. Czuj sie zupelnie normalnie. Poprzednim razem ,mialam objawy jak na @ ,ale raczej blizej daty testowania. wtedy bylam pewna ,ze @ zaraz bedzie. Teraz nic- i oczywiscie sie matwie.

Ja totalnie nic nie czuje, może brzuszek mam taki napięty troszkę i sutki ba rdziej drażliwe ale to tyle.

*meg*
wiknki80 -
dziewczyny nie martwcie się brakiem objawów. Każdy organizm indywidualnie przechodzi te rewolucje jakie w nas zachodzą. Ja tez nic nie odczuwałam, inne dziewczyny na forum miały bóle brzucha, jajników i takie tam. Brak objawów lub ich nadmiar niczego nie gwarantują. Wam teraz potrzebny spokój, relaks. Nie wolno wam sie zamartwiać. Pozytywne myślenie, to jest to. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze transferki i rosnace fasoleczki.

Ptencer kochana ile trwał u Ciebie długi protokół?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie i Twoja rosnącą fasolinkę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kwiat_lotosu w którym dniu po transferze robiłaś teścik?

magdalena85 a czy u Was coś zdiagnozowali czy też nikt nic nie wie?

reklama
A jakie leki zarzywasz?

winki80 - jakie leki zarzywasz?

Do góry