reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Asitek - No to się nazywa szybkie działanie:-). Daj znać po wizycie co z tą toxo i prolaktyną.

reklama
bzibziok : Co do pęcherzyków to niewiem jak oni to robią . A po drugie nie ważne ile mamy tylko to aby były dobrej jakości :happy2: a co kichania mam to samo trzy razy pod rząd :-D

bzibziok : Co do pęcherzyków to niewiem jak oni to robią . A po drugie nie ważne ile mamy tylko to aby były dobrej jakości :happy2: a co kichania mam to samo trzy razy pod rząd :-D
Dokładnie, wystarczy 6 bardzo dobrych:) ten Estradiol 1690 mnie zaskoczył, bo przez dwa dni podskoczył mi o 1000.
A jak jutro tam pojadę to znowu mi krew pobiorą, ale wyniki będą dopiero w poniedziałek, bo w sobotę labo. nie działa.
Ale właśnie mnie zastanawia co się dzieje z resztą??

Ostatnia edycja:
Pyscek - Już nie raz była mowa o testach , no niestety nie zawsze pokazują co jest prawdą. Czekaj na bete i wtedy będzie wiadomo. I o matko aż do poniedziałku na wynik masz czekać , cóż to za labo jest.
no właśnie nie wiem, może baba sie zezlościła na mnie bo pomylila zamiast bete hcg to mi wypisała na przeciw ciala bety ;/ i musiala protokuł pisać ... a w doopie to mam, odbiore sobie w poniedziałek, pewnie już z @ w gaciach ...

bzibziok : ja mam wynik estradiolu 560 , podobnież jest dobry :baffled: jutro kolejne mam badanie bo u mnie labo jest czynne w sob . Co do reszty pęcherzyków trzeba spytać doktorka .

Z moim to sobie za bardzo nie pogadam, mi jutro kto inny będzie robił USG wiec może podpytam.
A na któą masz wizytę??bo ja jeszcze nie wiem, mają do mnie dzwonić dzisiaj.

lalka , bzibziok - Dziewczyny w rządówce wybiorą dla Was 6 najlepszych komórek do zapłodnienia. Jeżeli będzie ich więcej to powinni zapytać Was co z nimi chcecie zrobić , zamrozić czy dać do adopcji czy zniszczyć. Niektóre kliniki nie dają do adopcji komórek także mogą się tylko zapytać czy mrozić je dla Was czy zniszczyć.

reklama
Pyscek, jak już pisałam, w sikańca nie wierzę, zobaczymy co beta w poniedziałek powie, trzymam dalej kciuki

Lalka, piszesz o wynikach estradiolu zwróć uwagę w jakich jednostkach labo je podaje. Do końca sytmulacjii jeszcze parę dni macie, więc poziom estradiolu wzrośnie.

Do góry