reklama
Asitek - No to się nazywa szybkie działanie:-). Daj znać po wizycie co z tą toxo i prolaktyną.
No baaa :-) nie ma na co czekać
Oczywiście ze dam znać :-)
Dokładnie, wystarczy 6 bardzo dobrychbzibziok : Co do pęcherzyków to niewiem jak oni to robią . A po drugie nie ważne ile mamy tylko to aby były dobrej jakościa co kichania mam to samo trzy razy pod rząd
![]()
A jak jutro tam pojadę to znowu mi krew pobiorą, ale wyniki będą dopiero w poniedziałek, bo w sobotę labo. nie działa.
Ale właśnie mnie zastanawia co się dzieje z resztą??
Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
no właśnie nie wiem, może baba sie zezlościła na mnie bo pomylila zamiast bete hcg to mi wypisała na przeciw ciala bety ;/ i musiala protokuł pisać ... a w doopie to mam, odbiore sobie w poniedziałek, pewnie już z @ w gaciach ...Pyscek - Już nie raz była mowa o testach , no niestety nie zawsze pokazują co jest prawdą. Czekaj na bete i wtedy będzie wiadomo. I o matko aż do poniedziałku na wynik masz czekać , cóż to za labo jest.
Jo.M.
Fanka BB :)
lalka , bzibziok - Dziewczyny w rządówce wybiorą dla Was 6 najlepszych komórek do zapłodnienia. Jeżeli będzie ich więcej to powinni zapytać Was co z nimi chcecie zrobić , zamrozić czy dać do adopcji czy zniszczyć. Niektóre kliniki nie dają do adopcji komórek także mogą się tylko zapytać czy mrozić je dla Was czy zniszczyć.
reklama
dorotav
Fanka BB :)
Pyscek, jak już pisałam, w sikańca nie wierzę, zobaczymy co beta w poniedziałek powie, trzymam dalej kciuki
Lalka, piszesz o wynikach estradiolu zwróć uwagę w jakich jednostkach labo je podaje. Do końca sytmulacjii jeszcze parę dni macie, więc poziom estradiolu wzrośnie.
Lalka, piszesz o wynikach estradiolu zwróć uwagę w jakich jednostkach labo je podaje. Do końca sytmulacjii jeszcze parę dni macie, więc poziom estradiolu wzrośnie.
Podziel się: