reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dodzwoniłam się dzisiaj do poradni genetycznej we Wrocławiu, najbliższy termin wizyty u genetyka z wykonaniem kariotypu Uwaga !!! luty 2015 !! :szok: tak, tak, nie pomyliłam się, To jest jakiś absurd.:angry:

reklama
dorotav - To na serio jakaś kpina jest:szok:. Na prawdę płaci się te składki a jak coś to trzeba iść prywatnie do lekarza bo terminy takie jak widać.

Asita - Zrobisz jak uważasz oczywiście. 2 tyg w tą czy w tamtą nic nie zmienią ale musisz pamiętać , że jeżeli faktycznie masz wirusa to leczenie antybiotykami też może trochę potrwać. I chyba Twój M też będzie musiał się zbadać i razem będziecie antybiotyki łykać , tak jak jest u mnie w domu teraz:baffled: , torba antybiotyków już 2 miesiąc.

JO.M chciałam poczekać za wszystkimi wynikami i na 21 lutego się umówić, nie wiem czy te 2 tygodnie coś zmienią? ?? I tak w marcu nie podejdę do ivf :-(

Asita, lepiej odczekać 1 a nawet 2 cykle niż podchodzić kiedy ma się jakiegoś wirusa, bo może ivf się nie uda, potem będziesz zła na siebie że może to przez to. Tym bardziej jak pisałaś podchodzicie prywatnie i macie kasę na jedno podejście.

DOROTAV wiem tylko tak długo na to czekałam i teraz znowu będę musiała czekać :-( spróbuję umówić sie na ten poniedziałek

c35fe93d06a8d475b2a7f570998a890d.gif test negatywny, zrobiłam bete - wynik w poniedziałek, ale wiem że to tylko formalność, podkładka dla gin .
Dziękuję za kciuki ...

Załączniki

• c35fe93d06a8d475b2a7f570998a890d.gif
    c35fe93d06a8d475b2a7f570998a890d.gif
    14,8 KB · Wyświetleń: 95
Asita - Dla pocieszenia powiem Ci że u mnie tak co chwilę jest , że wiecznie coś się przesuwa. No takie już to in vitro jest , trzeba uzbroić się w mega cierpliwość. A jeżeli podchodzisz prywatnie jak Dorota pisała to tym bardziej szkoda by było i zdrowia , nerwów i kasy. I tak jesteś w dobrej sytuacji bo wyleczysz się przed procedurą a u mnie co było , nie zbadali mnie konkretnie tylko transfer za transferem a skutek żaden bo jaki miał by być z wirusami w organizmie. A może potem jeszcze coś znajdą nowego u mnie . Także nie martw się , może trochę się przesunie ale będzie super przygotowana do ciąży.;-)

Pyscek - Już nie raz była mowa o testach , no niestety nie zawsze pokazują co jest prawdą. Czekaj na bete i wtedy będzie wiadomo. I o matko aż do poniedziałku na wynik masz czekać , cóż to za labo jest.

Ostatnia edycja:
Bzibziok : Ja również jutro mam wizyte . Masz więcej pęcherzyków odemnie i dość ładniejsze :-)
W pon pewnie punkcja , nie mogę się doczekać haha :-D

PYSCEK test mógł jeszcze nie wyjść wiec ja nadal trzymam kciuki &&&&&&&

DOROTAV I JO.M dzieki :*

a więc jestem umówiona do kliniki na poniedziałek na 9 rano :tak: zobaczymy co gin. powie:confused:

reklama
Bzibziok : Ja również jutro mam wizyte . Masz więcej pęcherzyków odemnie i dość ładniejsze :-)
W pon pewnie punkcja , nie mogę się doczekać haha :-D

Lalka, że więcej to nie ma znaczenia, bo i tak tylko 6 użyją.
I właśnie mnie zastanawia, a co się stanie z pozostałymi, oni pobiorą wszystkie i wybiorą 6 najlepszych, czy pobiorą tylko 6 a resztę zostawią??
No i w ogóle to powiem Wam, że strasznie mnie bolą jajniki jak kicham, a od rana jak na złość ciągle kicham:-D

Do góry