reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Olusia u mnie musiała być zawsze ciagłość (kończyłam anty, zaczynałam procedurę) bo inaczej miałam rozregulowany cykl albo jakieś niespodzianki np. w postaci torbieli. Także pytanie jak to u Ciebie wygląda - żebyś nie skomplikowała sobie sytuacji i nie przeciągnęła startu tej najważniejszej kwestii :tak: No i nie wkurzyła lekarza że nie stosujesz się do zaleceń :-D ;-)

reklama
_Infinity_ aha to moze jednak dalej bede brala.... wiesz moje cykle to jakos ok 40 dni... jesli chodzi o torbiele to nigdy nie mialam.... poza jednym razem jak sie szykowalam do IUI to mi powstala po raz pierwszy torbiel i IUI nie bylo ale wszystko ladnie sie oczysicilo i bylo ok zawsze.... wiec nie wiem....

Madzia76 - z tego samego i z tej samej kliniki, bo ja też z Vitro :)

Olusia - nie kombinuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chociaż Cię rozumiem, bo tez kiedyś wierzyłam, że się naturlas trafi ale jednak czas mnie nauczył pokory :) Ale myślę, że przedd invitro więcej szkód narobisz niż pożytku z tego.

Dobrze... sprowadziliscie mnie na ziemie.... :-) he he... chociaz mam jednak w glowie ciutek niepewnosci.... ech...

Olusia7982 ja też na twoim miejscu trzymała się zaleceń lekarza. Esiek życzę Ci aby ta wstrętna małpa @ przyszła jak najszybciej i oby wyniki były dobre tak abyś mogła wrócić po swoje skarby jak najszybciej ;) A ja leżę i nudze się jak mops. A wiecie że jak człowiekowi się nudxi to myśli o tym co nie trzeba! Wzielam dwa tyg wolnego bi musze dojeżdżać dompracy a po za tym terax u mnie przestoji strasxnie nudno więc siedziała bym tylko w necie i doszukiwala się objawów. Dzisiaj jeszcze odpoczywam a jutro to już chyba rusze się z domku ;) u nas też zimno. Mój m właśnie zrzuca węgiel. Powiem Wam coś. Wczoraj jak wróciliśmy z transferu lezalam a mój m coś mówił a ja popatrzylam ns brzuch i mówię; dzieciaczki slyszycie co tatuś za głupoty wygaduje? Dziewczyny nawet nie wiecie jsk mi się ciepło na sercu zrobiło słysząc to ze swoich ust. Jsk ja bardxo bym chciała żeby to się okazało prawdą :)

reklama
Do góry