reklama
montana8
Pełna nadziei
majka201 kochana az lezka mi sie zakrecila, bedzie dobrze zobaczysz. Kciuki zacisniete az sine hihi... Ja przed jutrzejszym transferem czuje dzis takie motylki w brzuchu, buzia mi sie usmiecha, niesamowite bedzie miec w sobie zarodeczka, potem fasolke a pozniej kochane dzieciatko. Nie moge sie doczekac :-) .... A co do luteiny to dzwonilam do lekarza i powiedzial zebym nie brala, ze wezme po zabiegu bo i tak czyszczenie pochwy jest.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Olusia7982 i Lalka ja po odstawieniu tab anty które bralam pierwszy raz w życiu też myślałam że będę czekać na @ w nieskończoność a tu niedpodzianka 3 dni przed czasem przyszła; ) Infiniti masz racje pozytywne nastawienie to dużo staram się je mieć. Montana czymamy jutro kciuki a później razem odliczamy do pozytywnej bety
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama
Olusia Dziewczyny już Ci to wybiły skutecznie z głowy, ale i ja dodam swoje 5 groszy, bo ja przez takie kombinacje jak Twoje czekałam dodatkowe 2 miesiące !! Tak sobie chciałam iść na skróty także słuchamy się lekarza, a jak zalecił 2 miesiące anty tzn., że miał ku temu jakiś powód
Esiek już kawał czasu za Tobą, dzielnie to wszystko przetrwałaś, już będzie z górki teraz, oby do @, a to już niedługo!
mmm kciuki, żeby wszystko poszło ok i dzidziuś został z mamą na 9 miesięcy!!!!!!!!
Esiek już kawał czasu za Tobą, dzielnie to wszystko przetrwałaś, już będzie z górki teraz, oby do @, a to już niedługo!
mmm kciuki, żeby wszystko poszło ok i dzidziuś został z mamą na 9 miesięcy!!!!!!!!
Podziel się: