reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
majka201 kochana az lezka mi sie zakrecila, bedzie dobrze zobaczysz. Kciuki zacisniete az sine hihi... Ja przed jutrzejszym transferem czuje dzis takie motylki w brzuchu, buzia mi sie usmiecha, niesamowite bedzie miec w sobie zarodeczka, potem fasolke a pozniej kochane dzieciatko. Nie moge sie doczekac :-) .... A co do luteiny to dzwonilam do lekarza i powiedzial zebym nie brala, ze wezme po zabiegu bo i tak czyszczenie pochwy jest.

Olusia7982 i Lalka ja po odstawieniu tab anty które bralam pierwszy raz w życiu też myślałam że będę czekać na @ w nieskończoność a tu niedpodzianka 3 dni przed czasem przyszła; ) Infiniti masz racje pozytywne nastawienie to dużo staram się je mieć. Montana czymamy jutro kciuki a później razem odliczamy do pozytywnej bety ;)

Majka : ja anty zaczełam brać w 5 dc a normalnie powinam @ mieć dzisiaj. Ostatnia wziełam wczoraj może na weekendzie przyjdzie :/

reklama
Olusia Dziewczyny już Ci to wybiły skutecznie z głowy, ale i ja dodam swoje 5 groszy, bo ja przez takie kombinacje jak Twoje czekałam dodatkowe 2 miesiące !! Tak sobie chciałam iść na skróty :-D także słuchamy się lekarza, a jak zalecił 2 miesiące anty tzn., że miał ku temu jakiś powód

Esiek już kawał czasu za Tobą, dzielnie to wszystko przetrwałaś, już będzie z górki teraz, oby do @, a to już niedługo!

mmm kciuki, żeby wszystko poszło ok i dzidziuś został z mamą na 9 miesięcy!!!!!!!!

Do góry