reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jestem już po transferze ;-) teraz leżakuje....

Podali mi jendą blastocyste,transfer był na pełniejszym pęcherzu i pod kontrolą usg ;-)

Jestem dobrej myśli...

reklama
HOPE zaciskam z całych sił żeby dzidzka została z Tobą jestem dobrej myśli:-) odpoczywaj tylko!!! przesyłam ciążowe fluidki!!!
MMM za udany transfer &&&
Lilia o rety widzę, że masz pacowity miesiąc, który coś czuję, że już za chwilę zaowocuję ciążowym brzuszkiem!!!

Cześć

W pracy mega sajgon po tak długiej nieobecności więc jak wracam to mi się już nie bardzo chce zaglądać do laptopa, ale podczytuję Was regularnie przez telefon, kiedy trzeba trzymam kciuki tylko pisać mi się jakoś nie chce :)

U mnie dziś równo 3 tygodnie od łyżeczkowania, już tak strrrrrrrrrrrrasznie bym chciała okres dostać normalny wreszcie i móc lecieć zobaczyć czy wszystko OK....Na szczęście w przyszłym tygodniu czeka mnie delegacja więc czekanie szybciej zleci.
Dziś dzwoniłam do kliniki, mój wynik histopatologiczny zarodka już czeka także na dniach muszę jechać do odebrać.
Zaczynam też powoli wszystkie badania typu toxo cytomegalia, ANA ale jeszcze trochę chcę poczekać bo 3 tygodnie od zabiegu to podobno krótko i zalecają odczekać więcej i dopiero porobić.

Hope
- przejechałaś prawie pół świata po swoją blastocystę, nie ma innej opcji - ona musi ci to wynagrodzić !!!!!!!!!!

mmm - ja pamiętam, że po transferze a przed testem tez miałam takie sny dziwne, chyba z nerwów to się wszystko dzieje :)

montanta 8 - ja mialam milion razy podkreślane w klinice, żeby koniecznie wziąć normalnie luteine i nie zapomnieć o tym broń boże!

lenkabar - kciuki za twoje dzisiejsze podglądanie mocno, mocno zaciśnięte!

Jogo -
piękna jest wola walki Twojego zarodka, co mówi lekarz, kiedy zagrożenie minie?

No i Kinga - przykro mi bardzo było jak czytałam Twój wynik, tym bardziej mi przykro, ze to właśnie możliwość finansowe stoją na drodze Twojej dalszej walki. Życzę Ci abyś szybko spłaciła zaległości i być może wtedy będziecie mieć siłę i możliwość aby jeszcze spróbować powalczyć...

Pozdrawiam was mocno, u Was też tak zimno ???

Lilia i Jo.M i reszta dziewczyn ? Dziewczyny wiecie co mi przeszlo dzis przez glowe... bo za 2 dni koncze 1 opakowanie anty... i myslalam by nie brac 2 opakowania... moze po miesiacu co bralam anty pojawi mi sie owulka i moze podzialamy naturalnie... a noz sie uda... hmmm? co o tym myslicie?:tak: no a jak nie wyjdzie to bede startowac od nowa...

reklama
Do góry