reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

mmm... bardzo dobrze, babcia czuwa nad Tobą i wszystko bedzie dobrze

trzymam kciuki za wszystkie transfery i weryfikacje i przesyłam moc pozytywnej energii, której mam dziś od rana ogrom.

u mnie dziś spokojny brzuszek więc i głowa lepiej pracuje

udanego dnia:-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Lekarz mi wcziraj powiedział że w ogóle nie mam skurczy macicy spr dwa razy na usg ale od kąd wróciłam do dimu co jakiś czas macica tak jak by się zaciskala ale to nic nie boli i nie wiem cono tym myśleć. Jesli to skurczr to po moich zarodkach już nic :( biore nospe i zastrzyki cetrotide czy jakoś tak.

Hey ;-) dziękuję dziewczyny za kciuki,fludki itd...jestem w drodze do Białegostoku,wyjechaliśmy o 2 w nocy...taki kawał bo aż 700km jadę po swoje szczęście ;-) jutro wracam ze śnieżynką w brzuszku ;-)

Jestem dobrej myśli,jakoś się w ogóle nie stresuje,co ma być uo będzie i tak przecież nie mam wpływu na to ;-)

Mmm &&& za udany transfer ;-)

majka201 ja też mam często dziwne skurcze - nie są takie same jak przy @ tylko jakieś takie dziwne ciągnięcie ... biorę 3x1 Nospę, niestety nie słyszałam aby było coś innego co może pomóc a nie zaszkodzi ..

majka201 każda z nas przechodzi to inaczej ale w taki satnie nie powinnyśmy chyba brać nic innego niz nospa, a po co ty te zastrzyki po transferze bierzesz???

Jeju Hope84 jak Ty strasznie daleko jedziesz po te dzidziusie czemu aż tam nie było blizej kliniki???

Madzia76 lekarz mi powiedział że zamiast acardu są te zastrxyki. Powiedział że mają szersze zastosowanie. Hope84 naprawde strasxnie długa droga po twoje maleństwa ;)

A jak to jest w dniu transferu z luteiną i duphastonem?? Biore 3x1 obydwa leki, ale nie wiem, czy brac przed transferem, czy dopiero po, transfer mam o 8:10. Zupełnie wyleciało mi z głowy by zapytać lekarza :eek:

Hope84, mmm kciukaski za wasz dzisiajszy transfer zaciśnięte.:-D

montana8 tak masz brac leki w dniu transferu tak jak bralas dp tej pory... ja robilam tak samo.... :tak:

reklama
Hope84, mmm Kciuki dziewczyny za udane transfery :)))

aaaaa zapomniałam Wam powiedzieć a ja się dziś dowiedziałam że zamrozili nam 1 zarodek, drugi się nie rozwinął ... ale dobrze ja powiedziałam że to braciszek lub siostrzyczka naszej kropeczki :-D

Ostatnia edycja:
Do góry