Hey
ale dziewczyny naskrobalyscietych stron, chyba nie jestem w stanie od ostatniego podczytywanianadrobic....produkcja niesamowita
Gizas kochana Ty moja zahisteroskopie, oby bylo czysto i precz wstretna endometriozo....
Agitek wielkie gratulacje, betkaprzyrasta takze tylko bez nerwow teraz....&&&&&za serduszko &&&&
Madzia76, dorotav duphaston jestrefundowany,wiec lekarz rodzinny musi wypisac recepte....wlasnieostatnio moj ginek stacjonarny powiedzial,ze teraz weszla luteina100i kosztuje na recepte 3,5zl to tania jak barszcz...mozna torbami jabrac hahaha....w porownaniu do cene za Lutinusa100 trzeba zaplacic160-180zl...masakra....
aniania, majka mysle,zewskaaniem do badan kariotypow sa poronienia, wady zarodkow, zlejjakosci komorki itd...my z mezem robilismy badanie kariotypow na NFZze wzggledu na azoospermie meza ale to inna para koloszy...
Prawidlowy kariotyp zenski to 46XX ameski 46XY
mmm transfer powinien bycbezbolesny, bynajmniej ja tak mialam....ale z tego co czytam to coniektore dziewczyny odczuwaja bol...zalezne tez jest to czy macicajest przodo czy tylo zgieta...czasami dziewczyny maja waskaszyjke,wiec mze byc odczuwalny jakis bol...kazda kobieta jest innawiec transfer moze inaczej odczuwac...
Anulla za podgladanie &&&&&
Elleni za wizyte, piekne widokipewnie dzisiaj beda &&&& czekamy za relacje
Lilia, Majka mysle,ze kazda takto przechodzi....ja ostatnio tak jakby troche juz wyluzowala bowszystkie moje kolezanki juz zaciazyly i zdazyly urodzic...jeszczetylko jedna ciaza moze mnie zaskoczyc i przygnebic ale coz takiezycie...
Lilia prosze o wpisanie mnie naliste
28.01 crio transfer
Ja mialam teraz w piatek scratching imasakra tak mnie wyjatkowo bolala,ze az slabo i goraco mi siezrobilo...chyba ten moj prof jakis taki malodelikatny...wczesniejszymrazem robila mi go jego asystenka to ona byla delikatna i nic nawetnie poczulam,nawet nie mialam zbytnio plamien....
Teraz przez dwa dni leciala mi czerwonakrew...juz jest ok, endometrium jak to powiedzalm sliczne i pecherzykladny, ovitrelle przyjelam we wtorek i teraz czekam na transfer, mamnadzieje ze ostatni