reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

anja mam jeszcze do zrobienia parę badań jak wszystko będzie ok to za ok.3tyg zacznę.
nimfuś jak tam u ciebie zaczęłaś już stymulacje.
pozdrawiam całe forum jakoś ostatnio bardzo cichutko tutaj dziewczyny piszczcie bo forum upadnie .

reklama
Hej dziewczyny, rzeczywiscie jakos tutaj cichutko tutaj ostatnio, dajcie znac co u Was.
Ja bylam dzisiaj na wizycie w klinice po mojej ostatniej nieudanej probie i myslalam, ze zaczniemy stymulacje pod koniec lipca. A tu niespodzianka. Moja lekarz twiedrzi, ze nie ma na co czekac i trzeba probowac jak najszybciej. Jakoze dzisiaj ma 21dc, a tym razem mam miec dlugi protokol, od razu dostalam zastrzyk dzisiaj. Teraz za tydzien ma przyjsc okres i od 26 mam zastrzyki, tym razem w dawce 175j. (puregon). Poprzednim razem mialam tylko 100j. Teraz po powrocie do domu mysle, czy stymulacja od 8dc to troche nie za pozno???Prosze dajcie znac, jak wyglada Wasza stymulacja.

mirela - no to trzymam kciuki abyś też zaczęła wszystko w terminie!
ptencer - to fajnie że nie musisz tyle czekać, lekarz wie najlepiej co dobre dla Ciebie. Nie będzie za późno na stymulację bo taka jest kolejność w tym długim protokole, najpierw leki wyciszające od 21 dc, potem @ a potem stymulacja.Ja miałam taki protokół poprzednim razem więc wszystko jest ok :tak:. Powodzenia, ja też dzisiaj zaczęłam nowe podejście. Pozdrawiam!

ptencer a czy ten zastrzyk dostałaś tylko raz na wyciszanie mi lekarz mówił że będę brała przez ok 9 dni też bym wolała taki jedno razowy mogłabyś napisać jak się ten zastrzyk nazywa i ile kosztuje zapytam czy stosują takie zastrzyki w klinice gdzie jeżdżę.
ptancer a ty do jakiej kliniki jeździsz. Trzymam za Was kciuki dziewczyny.

mirela02-> zastrzyk nazywa sie Enantone. Mozna go albo przyjac raz, 21dc, w wiekszek dawce albo codziennie od 21dc w mniejszych dawkach. Kosztuje duzo, bo 180 euro, ale poniewaz tutaj gdzie mieszkam (Austria) jest 70% dofinansowanie do IVF, zaplacilismy tylko 55 euro. Co do mojej kliniki jest do Kinderwunschklinik w Wiedniu, podobno jedna z lepszych w Europie. Lekarz sa naprawde super i mam do niech wielkie zaufanie. Po ostatniej mojej probie, gdy w sumie implatancja doszla do skutku, ale zarodek przestal sie rozwijac (co wedle mego lekarza zdarza sie b. czesto) jestem pelna nadziej, tym razem musi sie udac:-)

Ewelina125-> kciuki zacisnieta mocno:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewelinka trzymamy za Ciebie kciuki z moja gwiazdką;)Pozdrawiamy
żadko tu zagladam teraz bo nie bardzo mam czas a i z netem różnie bywa, ale pamiętam o was dziewczynki i trzymam za wszystkie kciuki i za te które forumowo znam i za wszystkie nowe wierzę że każdej z was się uda tak jak mi:)

reklama
Do góry