dziewczyny moja Beta niestety niska 21,65 w 13dpt w poniedziałek wzięłam jeszcze ovitrell 1/5 ampułki. Połozna powiedziała mi że na 99% to pozostałość po leku i dlatego tak podskoczyła bata, ale ciąża to nie jest. znacie przypadek że było inaczej?
reklama
anja*
Zaangażowana w BB
Pysia7 - gratuluję i po cichutku zazdroszczę!
mirela - z badań to robiłam na nowo część hormonów i teraz w cyklu poprzedzającym test na chlamydię. U nas długi protokół trwał w sumie niecałe 1,5 miesiąca do samego transferu. Zaczęłam wyciszacze w 21 dc, potem normalnie dostałam @ i wtedy już poszło szybko a najgorsze było czekanie od transferu ...
79monika - bardzo mi przykro ale nie poddawaj się kochana. Wiem że to żadne pocieszenie, ale lekarze mówią że przynajmniej jest to dowód że jest duża szansa na zajście (u mnie też tak było)
mirela - z badań to robiłam na nowo część hormonów i teraz w cyklu poprzedzającym test na chlamydię. U nas długi protokół trwał w sumie niecałe 1,5 miesiąca do samego transferu. Zaczęłam wyciszacze w 21 dc, potem normalnie dostałam @ i wtedy już poszło szybko a najgorsze było czekanie od transferu ...
79monika - bardzo mi przykro ale nie poddawaj się kochana. Wiem że to żadne pocieszenie, ale lekarze mówią że przynajmniej jest to dowód że jest duża szansa na zajście (u mnie też tak było)
anja*
Zaangażowana w BB
Mam pytanie do dziewczyn które miały krótki protokół z antagonistą, w którym dc najpóźniej można go rozpocząć? Mi powiedzieli w klinice że jak dostanę @ to mam przyjść 2 dc na scan. Teraz boję się trochę że @ przyjdzie jutro tj w sobotę a będę daleko od kliniki bo wyjeżdżamy ( gdybym była na miejscu poszłabym na scan 1 dc), natomiast w niedzielę klinika jest zamknięta a nie chciałabym stracić tego cyklu...
bombel
Aktywna w BB
anja* ja tez zaczynalam w drugim dniu, powodzenia
anja*
Zaangażowana w BB
mirela - dostałam @ dzisiaj więc jest ok, jutro idę na usg bo tak mi powiedzieli że mam przyjść. A Ty po prostu zaczęłaś stymulację bez usg w 2dc jak miałaś taki protokół?
Właśnie co tam u Ciebie lena bo dawno nie pisałaś już, chyba że coś przegapiłam bo nawet nie wiedziałam że masz mieć transfer pod koniec grudnia jak mirela napisała. W każdym razie trzymam mocno kciuki!
Właśnie co tam u Ciebie lena bo dawno nie pisałaś już, chyba że coś przegapiłam bo nawet nie wiedziałam że masz mieć transfer pod koniec grudnia jak mirela napisała. W każdym razie trzymam mocno kciuki!
reklama
Podziel się: