reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny moja Beta niestety niska 21,65 w 13dpt w poniedziałek wzięłam jeszcze ovitrell 1/5 ampułki. Połozna powiedziała mi że na 99% to pozostałość po leku i dlatego tak podskoczyła bata, ale ciąża to nie jest. znacie przypadek że było inaczej?

reklama
79monika
u mnie niestety oznaczało to ciąże biochemiczną, dwa razy byłam w ciąży biochemicznej i zawsze zaczynało się niską betą, w 16dpt miałam betę 43, a za drugim razem w 12 dpt 15 :sorry2:

Pysia7 - gratuluję i po cichutku zazdroszczę!
mirela - z badań to robiłam na nowo część hormonów i teraz w cyklu poprzedzającym test na chlamydię. U nas długi protokół trwał w sumie niecałe 1,5 miesiąca do samego transferu. Zaczęłam wyciszacze w 21 dc, potem normalnie dostałam @ i wtedy już poszło szybko a najgorsze było czekanie od transferu ...
79monika - bardzo mi przykro ale nie poddawaj się kochana. Wiem że to żadne pocieszenie, ale lekarze mówią że przynajmniej jest to dowód że jest duża szansa na zajście (u mnie też tak było)

Mam pytanie do dziewczyn które miały krótki protokół z antagonistą, w którym dc najpóźniej można go rozpocząć? Mi powiedzieli w klinice że jak dostanę @ to mam przyjść 2 dc na scan. Teraz boję się trochę że @ przyjdzie jutro tj w sobotę a będę daleko od kliniki bo wyjeżdżamy ( gdybym była na miejscu poszłabym na scan 1 dc), natomiast w niedzielę klinika jest zamknięta a nie chciałabym stracić tego cyklu...

anja ja miałam ten protokół zaczęłam robić zastrzyki w 2dc.trzymam kciuki niech wszystko zacznie się gładko pozdrawiam

anja i jak okres dostałaś zaczęłaś stymulacje
lena jak tam u ciebie z tego co pisałaś miałaś mieć transfer pod koniec grudnia jak się czujesz.

mirela - dostałam @ dzisiaj więc jest ok, jutro idę na usg bo tak mi powiedzieli że mam przyjść. A Ty po prostu zaczęłaś stymulację bez usg w 2dc jak miałaś taki protokół?
Właśnie co tam u Ciebie lena bo dawno nie pisałaś już, chyba że coś przegapiłam bo nawet nie wiedziałam że masz mieć transfer pod koniec grudnia jak mirela napisała. W każdym razie trzymam mocno kciuki!

anja to fajnie że dziś dostałaś @ wszystko na razie idzie po twojej myśli oby tak dalej, powodzenia nie pamiętam jak to było wiem tylko że zaczęłam w 2dc.

reklama
Do góry