reklama
mmm...
Fanka BB :)
Przepraszam, że tak Cię wypytuję, ale to moje pierwsze podejście, w ogóle zielona jestem w tym temacie.MMM.jak dostaniesz w sobote wieczorem,to pierwszy dc masz dopiero w sobote,a jak dostaniesz do 18.00 to oni jeszcze sa i w oiatek do nich dzwonisz
Dziewczyny bardzo wam dziękuję.
Esiek nie stresuj się, brak objawów czasem to dobry znak. Ja też nie mam nawet cienia objawów choć beta pozytywna.
Właśnie odebrałam wyniki (10dpt):
beta 37,8
Progesteron 15,91 - strasznie niski
Wędruję do lekarza zobaczymy co powie. Trzymajcie kciuki.
Esiek nie stresuj się, brak objawów czasem to dobry znak. Ja też nie mam nawet cienia objawów choć beta pozytywna.
Właśnie odebrałam wyniki (10dpt):
beta 37,8
Progesteron 15,91 - strasznie niski
Wędruję do lekarza zobaczymy co powie. Trzymajcie kciuki.
mmm...
możesz mi jeszcze napisać ile dni może trwać stymulacja? Dr mówił, że może uda się zdobić punkcję w wigilię ale to nie za szybko jeśli zacznę stymulację 14 (w sobotę), w sumie dr podejrzewa u mnie PCOS a na usg w piątek miałam 10 pęcherzyków i mówił, że przy policyctycznych jajnikach powinnam się ładnie stymulować.... sama nie wiem.. przeraża mnie to tempoMMMM nie ma sprawy po to pisze,i tam chodzilo,w piatek wieczorem jak dostaniesz to 1dc.masz w sobote,a nie sobota w sobotecos mi sie w glowie przestawilo
mmm...
Może dr zwiększy dawkę progesteronu? kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Dziewczyny bardzo wam dziękuję. Esiek nie stresuj się, brak objawów czasem to dobry znak. Ja też nie mam nawet cienia objawów choć beta pozytywna. Właśnie odebrałam wyniki (10dpt): beta 37,8 Progesteron 15,91 - strasznie niski Wędruję do lekarza zobaczymy co powie. Trzymajcie kciuki.
reklama
Esiek
AAAAA i jeszcze jedno pytanie: myślisz, że to możliwe, żebym dostała L4 na stymulację?
- na pewno! Nie robią z tym problemu, ja miałam L4 od 4 dni przed punkcją aż do testowania.
ann.k - to kciuki zaciśnięte!!!
Podziel się: