reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Swoją drogą nie lubię tej kobiety w recepcji. Bywa nieprzyjemna Dlaczego nie mogę edytować postów? też tak macie?

reklama
MMM.jak dostaniesz w piatek wieczorem,to pierwszy dc masz dopiero w sobote,a jak dostaniesz do 18.00 to oni jeszcze sa i w oiatek do nich dzwonisz

MMMM nie ma sprawy ;) po to pisze,i tam chodzilo,w piatek wieczorem jak dostaniesz to 1dc.masz w sobote,a nie sobota w sobote:):)cos mi sie w glowie przestawilo;)

Dziewczyny bardzo wam dziękuję.

Esiek nie stresuj się, brak objawów czasem to dobry znak. Ja też nie mam nawet cienia objawów choć beta pozytywna.

Właśnie odebrałam wyniki (10dpt):
beta 37,8
Progesteron 15,91 - strasznie niski :(

Wędruję do lekarza zobaczymy co powie. Trzymajcie kciuki.

MMMM nie ma sprawy ;) po to pisze,i tam chodzilo,w piatek wieczorem jak dostaniesz to 1dc.masz w sobote,a nie sobota w sobote:):)cos mi sie w glowie przestawilo;)
możesz mi jeszcze napisać ile dni może trwać stymulacja? Dr mówił, że może uda się zdobić punkcję w wigilię ale to nie za szybko jeśli zacznę stymulację 14 (w sobotę), w sumie dr podejrzewa u mnie PCOS a na usg w piątek miałam 10 pęcherzyków i mówił, że przy policyctycznych jajnikach powinnam się ładnie stymulować.... sama nie wiem.. przeraża mnie to tempo

Dziewczyny bardzo wam dziękuję. Esiek nie stresuj się, brak objawów czasem to dobry znak. Ja też nie mam nawet cienia objawów choć beta pozytywna. Właśnie odebrałam wyniki (10dpt): beta 37,8 Progesteron 15,91 - strasznie niski :( Wędruję do lekarza zobaczymy co powie. Trzymajcie kciuki.
Może dr zwiększy dawkę progesteronu? kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry