reklama
Witajcie dziewczynki! Serdecznie was pozdrawiam.
Proszę poradźcie mi co robić, bo zrobiłam dzisiaj badania 6 dpt 3-dniowego zarodka i wyniki takie
progesteron 24,26
estradiol 181
beta 1,84
nadmieniam ze biorę luteina 4x1 |100mg|
i co teraz zwiększyć dawkę ale o ile? Będę wdzięczna za okazanie mi pomocy
Proszę poradźcie mi co robić, bo zrobiłam dzisiaj badania 6 dpt 3-dniowego zarodka i wyniki takie
progesteron 24,26
estradiol 181
beta 1,84
nadmieniam ze biorę luteina 4x1 |100mg|
i co teraz zwiększyć dawkę ale o ile? Będę wdzięczna za okazanie mi pomocy
mmm...
Fanka BB :)
kurcze to trochę hmmmmmmmm niekomfortowo podczas krwawienia...MMMM usg jest wykonywane normalnie podczas @. Musi obejrzec jajniki dokladnie zanim rozpocznie stymulacje. To usg dopochwowe
mmm...
a nie orientujesz się czy w Gamecie pracują w soboty? z moich obliczeń wynika, że @ powinnam mieć w sobotę.MMMM masz racje,ale coz zrobic. Mnie badali jyz lacznie z iui z 15 razy podczas& tak,ze ja to nogi do gory i niech "grzebie" ale rzeczywiscie dyskomfort jest,szczegolnie gdy bardzo "leci po nogacg"
Molla
KARI75 progesteron masz piekny,ja teraz nie badalam,ale przy wczesniejszych transferach mialam podobny,gdy zalapalam(zaciazylam),choc ja biore luteine 4 razy i duphaston 3 razy,mimo,ze mialam piekny progesteron zawsze. Widze,ze teraz sama luteine daje. Wg.mnie jest ok.,choc nawet gdybys dorzucila progesteron,to napewno nie zaszkodzisz
reklama
mmm...
czyli jak dostanę @ w piątek wieczorem będzie problem... A można zadzwonić bezpośrednio do dr? Dr Z prowadzi Twoją ciążę?MMMM pracuja w soboty,ja nawet mialam hsg w sobote i z 2 iui,ale wczesniej trzeba zadzwonic,bo w soboty raczej nie odbieraja telefonow
Podziel się: