reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

MMMM usg jest wykonywane normalnie podczas @. Musi obejrzec jajniki dokladnie zanim rozpocznie stymulacje. To usg dopochwowe

reklama
Witajcie dziewczynki! Serdecznie was pozdrawiam.
Proszę poradźcie mi co robić, bo zrobiłam dzisiaj badania 6 dpt 3-dniowego zarodka i wyniki takie
progesteron 24,26
estradiol 181
beta 1,84
nadmieniam ze biorę luteina 4x1 |100mg|
i co teraz zwiększyć dawkę ale o ile? Będę wdzięczna za okazanie mi pomocy
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

MMMM masz racje,ale coz zrobic. Mnie badali jyz lacznie z iui z 15 razy podczas& tak,ze ja to nogi do gory i niech "grzebie" ale rzeczywiscie dyskomfort jest,szczegolnie gdy bardzo "leci po nogacg" ;)

MMMM masz racje,ale coz zrobic. Mnie badali jyz lacznie z iui z 15 razy podczas& tak,ze ja to nogi do gory i niech "grzebie" ale rzeczywiscie dyskomfort jest,szczegolnie gdy bardzo "leci po nogacg" ;)
a nie orientujesz się czy w Gamecie pracują w soboty? z moich obliczeń wynika, że @ powinnam mieć w sobotę.

KARI75 progesteron masz piekny,ja teraz nie badalam,ale przy wczesniejszych transferach mialam podobny,gdy zalapalam(zaciazylam),choc ja biore luteine 4 razy i duphaston 3 razy,mimo,ze mialam piekny progesteron zawsze. Widze,ze teraz sama luteine daje. Wg.mnie jest ok.,choc nawet gdybys dorzucila progesteron,to napewno nie zaszkodzisz

MMMM pracuja w soboty,ja nawet mialam hsg w sobote i z 2 iui,ale wczesniej trzeba zadzwonic,bo w soboty raczej nie odbieraja telefonow

reklama
Do góry