O matko ale płodne w posty jesteście
Oby to na ciąże się przerodziło
Lawendowy - Gratuluję córy
wiedziałam
martaczi - ciesza mie bardzo info od Ciebie. Martwiłam się bardzo... Trzymaj się cieplutko i staraj stresować jak najmniej
Jogo - dziewczyna ma cały czas zerowy mlr i dostała zielone światło. Po pozytywnym teście ma zaraz się doszczepiać. Powiem też, że jedna dzieczyna po szczepieniach, pozytywnym mlr i doszczepianiu niestety również poroniła... Ja mam mieszane uczucia co do tego mlr
mi mi - te gladynowe to świadczą o celiaki? Tak mi się jakoś kojarzy ale nie wiem czy dobrze. Bo jeśli tak to słyszałam, że na płodność ona wpływ też ma...
Asia - nie polecam Gyncentrum
Lilia - ja nie muszę chyba pisać, że też mam problemy jelitowe przy estrofemie... i przy innych hormonach też... Skoro masz od antyków a to przecież też zazwyczaj estradiol jest w nich to będziesz miała cały czas... Nie myślałaś o jakimś oczyszczaniu czy może już coś robiłas? Ja też miałam wieczne zapalenia i na jakiś czas miałam spokój - choć teraz po ostatniej dawce luteiny też mi się nie podoba moja wydzielina... Ja zazwyczaj szybko działam - jak coś zaczyna się dziać to zaraz uruchamiam clotrimazol - nie czekam na lekarza... I nawet nie waż się nas opuszczać. Ja Ci nie pozwalam
Co do bólu piersi to jakoś na wiosnę też mnie bolało. Lekarka przepisała mi Mastodynę...
Co do mojej wizyty to dostałam receptę na 3 opakowania Vissanne.(ja nie byłam w klinice - podobnie jak Jo.M mam niechęć do pójścia tam
) Jakbym chciała wybrać je od kolejnego cyklu to moje następne crio byłoby dopiero w kwietniu więc chyba wezmę teraz jedno i spróbuję kolejnego transferu a jak nie wyjdzie to kolejne 2 opakowania i kolejny transfer. O ile nic pod górę nie będzie ale zaklinam rzeczywistość, że nie będzie pod górę
Mam 7 zarodkó ( w tym jeden słabiutki) opłacone do maja i chyba nie chcę ponownie dać pieniędzy klinice w której jestem...
Olusia - moim zdaniem nie można tak zawyrokować czy lepiej podawać 2 dniowe czy 3 dniowe czy 5... Znam np przypadek z innego forum gdzie dzieczyna przy bardzo zaawansowanej endometriozie miała kilka ivf z 5 dniowymi zarodkami i nic a teraz miała podane pierwszy raz 2 dniowe i beta pozytywna