reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ann zmniejsz sobie nerwy i zrób dziś betę, w czwartek powtórzysz, albo zadzwoń do swojego lekarza. Czy miałaś zastrzyki podtrzymujące, czyli po transferze -z bety-? Jeśli nie, to chyba możesz się cieszyć, powinna ty już być Twoja betka, a nie pozostałość po lekach. :-)

reklama
Hejcia laseczki:-D
Ja jestem po nocnym dyzurze i wlasnie sie klade do lozeczka... pogoda do dupy... zimno, mokro, bleeee:-(

Basidrak trzymam kciuki.... daj nam znac co i jak...

olo2012 bardzo mi przykro... a to pewne juz jest? a dostalas @ jak bralas leki?

Asia_77 trzymam kciuki.... a kiedy podchodzisz?

keki84 a moze jeszcze nie wszystko stracone? a tak sie zastanawiam dlaczego twoj lekarz nie dal tobie leku na pekniecie pecherzyka? hmmm
Lotinda przykro mi.... :-(

Lawendowy - No to gratuluję córci na te 75%

Jo.M
chce dzis dzwonic do kliniki i umowic sie na wizyte... a idziesz do doktor Cz czy M? ja dostalam okres z soboty na niedziele... ale nie mam az tak obfitej....

Niepokorna trzymam kciuki za pecherzyki...

ann.k1 gratuluje....:-)

Cześć dziewczyny.

Zacznę od ann.k1 - oczywiście , że leć na bete. 10dpt jest ok a tym bardziej że test coś pokazał. Trzymam kciuki:tak:

Asia77 - Ok rozumiem , bo sama kolosalne kwoty na leki wydaję ale niestety z tego co się orientuję w każdym programie typu "do skutku " itp. zawsze trzeba samemu za leki płacić.

Olusia - Moja @ też nie była jakoś specjalnie obfita tyle , że ten ból głowy mnie dopadł. Zadzwonię po południu żeby wpisali mnie na najbliższy wolny termin do dr M. A teraz życzę Ci kolorowych snów;-)

Olusia - Nie jak już wcisnęłam się kilka razy do dr M to i teraz też pójdę . Ale mówię Ci tak mi się nie chce już tam jeździć , że szok. Nie wiem może to minie ale na chwilę obecną nie mam konkretnego planu co dalej dlatego muszę pojechać i porozmawiać.

Jo.M to masz fajnie ze juz sie do niego pare razy wcisnelas... moze tez spróbuje... hmmm sama juz nie wiem.... ech....

Olusia - Ja bym się do niego nie przenosiła tylko parę razy miałam tak , że dr Cz nie było bo gdzieś tam wyjechała i denerwowało mnie to gadanie każdemu lekarzowi po kolei o co chodzi. Także postanowiłam zapisywać się do niego i tak zostało. Jedyny problem z wizytami u niego jest to że on tylko rano przyjmuje chyba do 13 także muszę w czasie pracy wyjeżdżać no ale nie zbyt wiele tych wizyt także nie ma większego problemu. To kiedy się wybierasz do kliniki i kiedy chcesz podchodzić znowu?

reklama
Jo.M - Wlasnie zadzwonilam do kliniki... wizyte mam w czwartek na 11.... a podchodzic mysle ze w styczniu albo w lutym...zobaczymy co pani doktor powie... troche odpoczne psychicznie i organizm tez... :-)

Do góry