Witajcie dziewczyny :-)
Trochę trudno mi tak nie zaglądać na to forum, nie wiem co się u Was dzieje, chyba jestem uzależniona od tego forum, więc jestem… A poza tym z Wami lepiej się przechodzi wzloty i upadki :-)
Jogo – pamiętaj, że zdarza się tak, że w najmniej oczekiwanym momencie transfer się udaje. Mam nadzieję, że pamiętasz historię Sylwii :-)
Keki84 – w Twojej sygnaturce masz zapis: „spontaniczna ciąża”. Czy to oznacza, że udało Ci się naturalnie zajść??
Bziumelka – przykro mi, że Twojej koleżance się nie udało. Życz jej wszystkiego dobrego ode mnie.
Asia_77 – czy mam rozumieć, że wracasz do Provity do swojego lekarza prowadzącego??
Niepokorna – proponuję Ci nie czytać ulotek, ponieważ możesz się tylko zdołować tym co tam piszą, a gwarantuje Ci, że skutki uboczne nie przestraszą Cię i dalej będziesz walczyła o swoje szczęście
Olo2012 – przykro mi, że się nie udało, ale cieszę się, że jesteś gotowa na kolejną walkę :-)
Alternatywa – ja to bym posiew najlepiej robiła co miesiąc :-)
O matko
ale jutro się dzieje...
Genna, keki84, Ewis, Bziumelka, elleni, Niepokorna, Jogo, basidrak – powodzenia na jutrzejszych wizytach. Czekam na info po wizytach.
GRUDZIEŃ:
9: genna - koooolejna wizyta u immunologa
9: keki84 - wizyta przed udanym crio
9: Ewis - wizyta kontrolna
9: Bziumelka - podglądano ślicznych jajeczek
9: elleni - podglądano ślicznych jajeczek
9: Niepokorna - podglądano ślicznych jajeczek
9: Jogo - wizyta przed udanym crio
9: basidrak – wizyta kontrolna
10
: Lilia♥ - wizyta kontrolna
11:
martaczi - podglądamy zdrowego maluszka
11-12:
Bziumelka - punkcja
12:
dorotav - wizyta przed udanym crio
12-13:
Zuzia2011 - przybliżona data crio - jestem mamą
13:
peti30 - USG po wysokiej becie
14:
Bziumelka - wstępna data punkcji
14:
Infinity - kontrola przed udanym transferkiem
17:
genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)
STYCZEŃ:
Hope84 - udane crio
Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna)
Kinga_1 - udany transfer
Dziewczyny mam pytanie, czy jak brałyście estrofem to miałyście jakieś dolegliwości?? Bolą mnie jelita, ale to w sumie standart. Do tego doszło jeszcze bóle po prawej stronie brzucha i czasem pobolewa mnie prawa pierś i pod pachą. Ja nie wiem, ale czy ja jakaś pechowa jestem... Mam tak, że czasem mnie ta pierś prawa pobolewa, po jakimś czasie przechodzi. Tak mam od kilku lat, jak boli to biorę wiesiołek lekarski. Jak mnie tylko zaczyna boleć to lecę do Poradni Schorzeń Sutka na badanie. Dr mówi, że może być od kręgosłupa. I teraz nie wiem czy ten ból piersi mam łączyć z estofemem czy znowu przyszedł ten czas na ból piersi. Ostatnio miałam bóle pół roku temu.
cross mind - kiedyś przesłałaś mi linka, chciałam zapytać o to lekarza tylko. Jakbyś mi go przesłała jeszcze raz to byłabym Ci wdzięczna.