reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Martaczi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja właśnie miałam telefon z laboratorium - z moich dwóch zarodków jeden dotrwał do blastocysty i został zamrożony. Drugi przestał się dzielić ;/

reklama
nie właśnie tylko betę jadę właśnie do laboratorium jeszcze raz Boże nie wierze naprawdę nie wierzę cała się trzęsę naprawdę latam jak galareta siedzę w pracy w dodatku ale jadę do laboplamienia takie brązowe mam a nie za niska ta beta
39,23 7dpt

Absolutnie nie jest za niska. Ja 9 dpt miałam 121 także jak za 2 dni podwoi się Twój wynik to będziesz miała podobny do mojego :-D. Koniecznie zrób progesteron i jakby się udało to pójdź do swojego lekarza prowadzącego, żebyś wiedziała czym mogą być spowodowane plamienia.
Chociaż te dawki luteiny, które przyjmujesz na 1000 % są wystarczające. Może Twój organizm reaguje tak, bo masz zazwyczaj regularne cykle. Moja koleżanka miała regularne "okresy" co do długości i obfitości aż do 5 miesiąca ciąży.

Kochana gratuluję i mówiłam, że mam przeczucia że uda się :tak:

Martaczi - gratuluję, super wiadomość :-). O rajuśku jak ja się cieszę Twoim szczęściem :-).

Ja już dziś nie wytrzymam i po pracy idę po test, będę sikać i już, po tych porannych plamieniach mam mega stresa a do III weryfikacji to ja się nie mogę doczekać, do soboty całe wieki jeszcze! A nadziei coraz mniej, zwłaszcza po becie z II weryfikacji :(. No nic wieczorkiem może a nóż widelec coś wyjdzie na teście.

Esiek to teraz będziesz spokojniejsza bo będziesz mogła wrócić po braciszka lub siostrzyczkę swojego dzieciątka, które się już u Ciebie w brzuszku zadomawia :tak::-)

Agitek sikaniec zwłaszcza wieczorem to kiepski pomysł, zafudujesz sobie niepotrzebny stres, który może nie mieć potwierdzenia w becie, może lepiej już jutro zrób III weryfikację?

Martaczi już ci gratulowałam ale jeszcze raz wielkie gratki mamuśka !!!!!!!!!
łzy szczęścia same się cisną do oczu :happy2:
Invicta ma dobrą passę ostatnio.
Blue:-( 3maj się silna babka z Ciebie jest!!!
Esiek kochana masz ze sobą jedną kruszynkę ktra na pewno zostanie z tobą na 8,5 miesiąca a na zimowisku czeka braciszek lub siostrzyczka :)
dziewczynki rzadko się odzywam ale jakoś chyba odpoczywam od tego wszystkiego, a na dodatek jesień wpłuywa na mnie masakrycznie, przychodzę do domu i śpie , a wieczorem nie mam większego problemu z zaśnieciem wiec nie wiem co mi jest bleeeee
a co do wizyty u immunologa to badania wychodzą dobrze :baffled: , więc szukamy dalej.
buziaczki dziewuszki :)

Kochane moje dziękuję z całego serca Kocham Was za wstrząśnięcie mną wczoraj :tak:w życiu nie poszłabym na betę dziś gdyby nie WY!!! nigdy bym sobie tego nie wybaczyła!

cuda się zdarzają naprawdę same wiecie jaki ze mnie beznadziejny przypadek nie wiem czy coś w tym jest ale tak jak Sylwia nikomu w domu o tym nie powiedziałam nawet mąż ze mną nie mógł pojechać na crio tylko moja szwagierka pojechała bo relanium działało a jej już powiedziałam, że się nie udało wczoraj bo zrobiłam te 2 sikacze i I krecha zarodek był słaby w ogóle te plamienia zero nadziei a tu taka beta z płaczem wjechałam do labo i zrobią mi jeszcze prg i estradiol i umówiłam się na betę na sobotę nie pozostaje mi nic innego tylko czekać! z tego wszystkiego tak mnie brzuch rozbolał:szok: a mąż się popłakał :tak:

dziękuję

Agitek nie rób sikacza nie bądź taka głupia jak ja!
Esiek &&&
Genna
ja tam się cieszę, że wszystkie badania masz ok i niech tak zostanie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
martaczi koniecznie weź nospę i może popij sobie troszkę melisy. Za dużo emocji i wrażeń może mieć wpływ na np ból brzucha. Ciesz się kochana na spokojnie, tak jak na ciężarną przystało :tak:

Do góry