reklama
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
nie właśnie tylko betę jadę właśnie do laboratorium jeszcze raz Boże nie wierze naprawdę nie wierzę cała się trzęsę naprawdę latam jak galareta siedzę w pracy w dodatku ale jadę do laboplamienia takie brązowe mam a nie za niska ta beta
39,23 7dpt
Absolutnie nie jest za niska. Ja 9 dpt miałam 121 także jak za 2 dni podwoi się Twój wynik to będziesz miała podobny do mojego . Koniecznie zrób progesteron i jakby się udało to pójdź do swojego lekarza prowadzącego, żebyś wiedziała czym mogą być spowodowane plamienia.
Chociaż te dawki luteiny, które przyjmujesz na 1000 % są wystarczające. Może Twój organizm reaguje tak, bo masz zazwyczaj regularne cykle. Moja koleżanka miała regularne "okresy" co do długości i obfitości aż do 5 miesiąca ciąży.
Kochana gratuluję i mówiłam, że mam przeczucia że uda się
Martaczi - gratuluję, super wiadomość :-). O rajuśku jak ja się cieszę Twoim szczęściem :-).
Ja już dziś nie wytrzymam i po pracy idę po test, będę sikać i już, po tych porannych plamieniach mam mega stresa a do III weryfikacji to ja się nie mogę doczekać, do soboty całe wieki jeszcze! A nadziei coraz mniej, zwłaszcza po becie z II weryfikacji . No nic wieczorkiem może a nóż widelec coś wyjdzie na teście.
Ja już dziś nie wytrzymam i po pracy idę po test, będę sikać i już, po tych porannych plamieniach mam mega stresa a do III weryfikacji to ja się nie mogę doczekać, do soboty całe wieki jeszcze! A nadziei coraz mniej, zwłaszcza po becie z II weryfikacji . No nic wieczorkiem może a nóż widelec coś wyjdzie na teście.
kasik36
Fanka BB :)
Esiek to teraz będziesz spokojniejsza bo będziesz mogła wrócić po braciszka lub siostrzyczkę swojego dzieciątka, które się już u Ciebie w brzuszku zadomawia :-)
Agitek sikaniec zwłaszcza wieczorem to kiepski pomysł, zafudujesz sobie niepotrzebny stres, który może nie mieć potwierdzenia w becie, może lepiej już jutro zrób III weryfikację?
Agitek sikaniec zwłaszcza wieczorem to kiepski pomysł, zafudujesz sobie niepotrzebny stres, który może nie mieć potwierdzenia w becie, może lepiej już jutro zrób III weryfikację?
genna
Martaczi już ci gratulowałam ale jeszcze raz wielkie gratki mamuśka !!!!!!!!!
łzy szczęścia same się cisną do oczu
Invicta ma dobrą passę ostatnio.
Blue:-( 3maj się silna babka z Ciebie jest!!!
Esiek kochana masz ze sobą jedną kruszynkę ktra na pewno zostanie z tobą na 8,5 miesiąca a na zimowisku czeka braciszek lub siostrzyczka
dziewczynki rzadko się odzywam ale jakoś chyba odpoczywam od tego wszystkiego, a na dodatek jesień wpłuywa na mnie masakrycznie, przychodzę do domu i śpie , a wieczorem nie mam większego problemu z zaśnieciem wiec nie wiem co mi jest bleeeee
a co do wizyty u immunologa to badania wychodzą dobrze , więc szukamy dalej.
buziaczki dziewuszki
łzy szczęścia same się cisną do oczu
Invicta ma dobrą passę ostatnio.
Blue:-( 3maj się silna babka z Ciebie jest!!!
Esiek kochana masz ze sobą jedną kruszynkę ktra na pewno zostanie z tobą na 8,5 miesiąca a na zimowisku czeka braciszek lub siostrzyczka
dziewczynki rzadko się odzywam ale jakoś chyba odpoczywam od tego wszystkiego, a na dodatek jesień wpłuywa na mnie masakrycznie, przychodzę do domu i śpie , a wieczorem nie mam większego problemu z zaśnieciem wiec nie wiem co mi jest bleeeee
a co do wizyty u immunologa to badania wychodzą dobrze , więc szukamy dalej.
buziaczki dziewuszki
martaczi
Kochane moje dziękuję z całego serca Kocham Was za wstrząśnięcie mną wczoraj w życiu nie poszłabym na betę dziś gdyby nie WY!!! nigdy bym sobie tego nie wybaczyła!
cuda się zdarzają naprawdę same wiecie jaki ze mnie beznadziejny przypadek nie wiem czy coś w tym jest ale tak jak Sylwia nikomu w domu o tym nie powiedziałam nawet mąż ze mną nie mógł pojechać na crio tylko moja szwagierka pojechała bo relanium działało a jej już powiedziałam, że się nie udało wczoraj bo zrobiłam te 2 sikacze i I krecha zarodek był słaby w ogóle te plamienia zero nadziei a tu taka beta z płaczem wjechałam do labo i zrobią mi jeszcze prg i estradiol i umówiłam się na betę na sobotę nie pozostaje mi nic innego tylko czekać! z tego wszystkiego tak mnie brzuch rozbolał a mąż się popłakał
dziękuję
Agitek nie rób sikacza nie bądź taka głupia jak ja!
Esiek &&&
Genna ja tam się cieszę, że wszystkie badania masz ok i niech tak zostanie!!!
cuda się zdarzają naprawdę same wiecie jaki ze mnie beznadziejny przypadek nie wiem czy coś w tym jest ale tak jak Sylwia nikomu w domu o tym nie powiedziałam nawet mąż ze mną nie mógł pojechać na crio tylko moja szwagierka pojechała bo relanium działało a jej już powiedziałam, że się nie udało wczoraj bo zrobiłam te 2 sikacze i I krecha zarodek był słaby w ogóle te plamienia zero nadziei a tu taka beta z płaczem wjechałam do labo i zrobią mi jeszcze prg i estradiol i umówiłam się na betę na sobotę nie pozostaje mi nic innego tylko czekać! z tego wszystkiego tak mnie brzuch rozbolał a mąż się popłakał
dziękuję
Agitek nie rób sikacza nie bądź taka głupia jak ja!
Esiek &&&
Genna ja tam się cieszę, że wszystkie badania masz ok i niech tak zostanie!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
martaczi koniecznie weź nospę i może popij sobie troszkę melisy. Za dużo emocji i wrażeń może mieć wpływ na np ból brzucha. Ciesz się kochana na spokojnie, tak jak na ciężarną przystało
Podziel się: