reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Martaczi - jaki to jest czad tak się pomylić. Wiem coś o tym. Mnie też przeczucia myliły, też byłam pewna, że się nie udało. Jak zobaczyłam wynik to nie mogłam uwierzyć. Trzy razy sprawdzałam czy to jest na pewno beta, czy może jednak progesteron. Cieszę się razem z Tobą. Aż mi mdłości przeszły :-)

reklama
Martaczi ale wieści GRATULUJE!!!

Widzę, że tutaj pozytywne bety chodzą falami. To dziewczyny wam i sobie życzę aby ta fala zamieniła się w tsunami i wszystkie miały pozytywne betki!!!

Martaczi tak tak jesteś w ciąży a za 8miesiecy urodzisz małego słodkiego dzidizusia:-):-)

MARTACZI po prostu BOMBA:tak::tak:GRATULUJE z całego serduszka!!!!! Widzicie kochane walczcie do skutku a w ciężkich chwilach pomyślcie o dziewczynach które miały same niepowodzenia a jednak i im się udało!!!!

kupiłam totolotka z mężem się śmiałam że prędzej trafimy 6 aniżeli zobaczymy pozytywną betę:-)
trochę się martwię czy wszystko będzie ok Fusun ja nie wykupiłam tych weryfikacji nie wiem nawet jak teraz z tym lekami, ale byłam głupia żal mi kasy było!
to co potem Wam napisze jaki mam wynik prg i estradiolu i coś mi doradzicie no i wtedy mam zrobić za 2 dni betę czy 10 dpt ? wizytę mam 27 listopada. a np jutro rano mam zrobić sikacza? tyle pytań przepraszam Was;-)

He he to teraz tylko z gorki... teraz kazda z nas ma miec pozytywna bete :-) nie ma innej opcji :tak: he he..

Prosimy o fluidki ciazowe, jak najwiecej..... :tak:

Magda walczymy jak lwice, musi nam sie wszystkim udac... nie ma innej opcji :-D

A ja jutro telefon musze miec na glosny dzwonek, bym uslyszala go... :D he he

Martaczi - gratuluję z całego ♥
Dziękuję, że pytasz. Dostałam dziś @ trochę źle się czuje, ale jakoś funkcjonuje.

Jo.M, Olusia, Kiki, Zula - 4 grudnia idę do Teatru :-)

Bluesky - :-:)-:)-(

Juta84 - to trzymam kciuki, żeby TSH jak najszybciej spadło :tak:

Olusia - z okazji urodzin życzę Ci:
Radości z każdego dnia,
Szczęścia, które wiecznie trwa.
Sukcesów w każdej dziedzinie życia.
Z całego serca Tobie życzę!

torcik.jpg

LISTOPAD:

23: Olusia7982 - udane crio
25: peti30: wysoka beta
25: Jo.M.: udany transfer
26: 29magda09 - kolejne USG po wysokiej becie
26: Lilia♥ - wyniki i wizyta kontrolna

GRUDZIEŃ:

2: Esiek - wysoka beta
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą :)

Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Załączniki

• torcik.jpg
    torcik.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 23
hehe dziewczyny my to się chyba nigdy nie umówimy:) 5 pewnie Olusia znów ma dniówkę co?:) ja od 9 do 20 jestem zupełnie wyjęta z życiorysu bo mam rehabilitację a potem są święta...

reklama
Do góry