reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje dziewczyny za zyczonka :-)

Martaczi widzisz mamusiu udalo sie.... ciesze sie bardzo.... :-D teraz powtorz po 48h badanie by zobaczyc jak przyrasta beta

Blueskye przykro mi kochana ze sie nie udalo....:-(ale musi sie udac :-)

Minni to czekamy na piekny przyrost bety :tak:

Zula a skad to przeczucie? chcialabym zeby tak sie stalo....

Jo.M, Zula 3 grudnia mam dniowke 12h...

Fusun tez bym chciala miec mdlosci....

reklama
Olusia - Chyba ciężko będzie nam się zgadać:-D. No to 4 mi też pasuje , zobaczymy ja dziewczyny się zapatrują?
Olusia a fragmin jaką masz dawkę 2500 j czy 5000 j , zastanawia mnie czemu już teraz to bierzesz bo mi zawsze dopiero po transferze kazali brać? Nie wiem już nic:szok:

nie właśnie tylko betę jadę właśnie do laboratorium jeszcze raz Boże nie wierze naprawdę nie wierzę cała się trzęsę naprawdę latam jak galareta siedzę w pracy w dodatku ale jadę do laboplamienia takie brązowe mam a nie za niska ta beta
39,23 7dpt

Olusia - a kiedy nie masz dniówki? Dopasujemy się w takim razie:) Co do przeczuć to tak na mó rozum mi wychodzi. Teraz już prawie Ci się udało, teraz masz jeszcze encorton, do tego brak problemów z endo i blatkę. Z tego nic innego jak ciąża nie może być:)
martaczi - aż mi dech zaparło i łza się zakreciła, że długim staraczkom też się kiedyś udaje. Jakoś jak wchodzi dziewczyna (bez urazy ale...) na początku swojej drogi i zaraz hop i się udaje to się cieszę ale jak się udaje takim dziewczynom jak Tobie, Fusun, Sylwi, Lawendowemu to po prostu moja radość jest tak ogromna, że aż brak słów:) bardzo, bardzo się cieszę!

Martaczi - uspokój się :-D, beta jest super to dopiero 7dpt. Normalnie na serio uduszę , obedrę ze skóry i pokroję na koniec za czarnowidztwo :tak:. Zastanawiam się tylko jak Ty teraz w tej pracy wysiedzisz , ha ha ha

Jo.M ja po punkcji mialam zaczac brac fraxiparyne od dnia nastepnego do zrobienia testu.... teraz mi pani doktor mowila bym zaczela brac od wtorku czyli od 10dc.... hmm nie wiem od czego to zalezy....

Martaczi jak na 7dpt to beta bardzo ladna.... nie stresuj sie mamusiu :-D

4 mi tez pasuje laseczki !! :-D

reklama
Do góry