reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie chcialo mi sie dzisiaj jechac do novum na betke, wiec postanowilam ze zrobie ja w przychodni kolo domu. Panie w rejestracji powiedzialy ze wynik na jutro. Pani pobierajaca krew powiedziala ze dopiero na wtorek, I faktycznie miala racje. To nici z mojej weryfikacji :/

reklama
ann.k1 - temepratura jest miarodajna przy naturalnym cyklu a nie przy cyklu w którym jesteśmy faszerowane lekami...

Dziewczyny Jo.M, Olusia, kiki, Lilia - nie uwierzyce 2 grudnia mam lekarza po pracy... nie mordujcie mnie

Olusia - wiesz, że mam przeogromne przeczucie, że teraz Ci się uda:) POWAGA
martaczi - trzymam za betę mocno kciuki

Cześć dziewczyny:-)

Zula , Lilia - A możemy umówić się na 3 grudnia , bo jeżeli mój transfer dojdzie do skutku to chyba 2 będę robiła bete a jeżeli będzie klapa to nie wiem czy będę miała moc żeby się z Wami spotkać.

ann.k1 - Nie wiem czy wzrost temp. ma jakieś istotne znaczenie jeżeli organizm jest stymulowany. Nigdy tego nie sprawdzałam w zasadzie bo lekarze tego nie wymagali. Także myślę , że nie ma się czym martwić.

agitek - Myślę , że lepiej jak byś na bete poszła bo to zawsze pewniejsze niż testy.

Olusia
- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)

martaczi , blueskaye - Trzymam kciuki :tak:

Martaczi - sorry, że się nie odzywam. Nie mam mocy... Czuję się obleeeeeeeśnie. Cały czas mam mdłości i śpiączkę. Czytam Was i trzymam dziś kciuki za Ciebie i Blue.
Miałam jakiś promyk nadziei, że nie będę się tak czuła. W końcu tyle się słyszy, że każda ciąża jest inna. Ale niestety, wygląda na to, że znowu czekają mnie całodobowe mdłości. Z synkiem miałam je do 5 miesiąca!!

Witajcie dziewczyny dla tych które czekaja na bete wytrwałości życze i pozytywnych wieści:tak:Olusia trzymam za ciebie kciuki z całych sił...no i jeśli chodzi o współżycie to ja dostałam taka kartke co mi wolno a co nie po transferze no i miałam napisane -nie współżyć i unikać napojów które zawieraja kofeine.A kawy do teraz nie pije.Agitek jesli chodzi o sikacze to ja robiłam dwa-po południu jeden to PINK TEST a drugiego nazwy nie pamietam ale wiem że w tym drugim pisało w ulotce że jest używany po zabiegach in vitro,zapytaj w aptece.A u mnie lepiej byłam na kontroli u lekarza z tym bólem brzucha i plamieniami,wszystko o.k fasolka ma juz 1,05cm ale brzuch nadal pobolewa i dalej wystepuja lekkie "brudne"plamienia ale duzo odpoczywam no i łykam no spe. Pozdrawiam was cieplutko

Fusun jakie to niesprawiedliwe nie dość, że człowiek musie się tak namęczyć, żeby w ogóle zajść w ciążę to potem się jeszcze do końca cierpi i w niepokoju żyje, ale trudno twój trud zostanie wynagrodzony raz dwa i dzieciaczki będziesz miała już przy sobie po drugiej stronie brzuszka zobaczysz!mam wrażenie, że czas leci nieubłaganie szybko :-(
Blue Boże przykro mi strasznie:-(

reklama
Blueskye - Dziewczyny już doniosły nam , że się nie udało. Bardzo bardzo mi przykro. Jak będziesz na siłach to odezwij się.

Martaczi - A jak u Ciebie byłaś na becie?

Do góry