reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam kobietki ale się wczoraj pesymistycznie rozpisałyście:-( , bardzo dobrze Was rozumiem i bardzo jest to przykre , że musimy tak ciężką drogę przejść i nigdy do końca nie wiadomo jak ta nasza droga się zakończy???????

Właśnie jestem po wizycie. Dziś mój 13dc i endo 9,6 także do transferu będzie ok. Transfer mam zaplanowany w poniedziałek a w sobotę rozmrażają moje 2 ostatnie śnieżynki. Modlę się żeby tylko przetrwały i stały się pięknymi blastusiami. Już od dziś wieczora mam brać 4 luteiny , także zaczyna się imprezka:-D.

Esiek - trzymam kciuki za transfer.

Olusia - już w sobotę masz crio , o Ty spryciulo przegoniłaś mnie:-). Trzymam kciuki. A powiedz mi jeszcze jak masz brać encorton , co 12 godz. ? Bo ja biorę 1x 1 i chyba bym wzięła dodatkową tabletkę ?

Martaczi - co tam słychać?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej - dziękuję za wszystkie Wasze dobre fluidy! Ja już po transferze, poszło szybko. Przed transferem pokazali mi od mikroskopem wszystkie moje trzy zarodki - jakoś szału nie przeżyłam jakiegos ale na pewno było to fajne. Także dwa były równo mocne i jeden mi podali i drugi na 99% dotrwa do mrożenia, ten trzeci jest ciut słabszy ale podobno też b. dobrze rokuje i mają nadzieję, że też dotrwa.
Przykazanie od profesora aby żyć zupełnie normalnie, lekkie krwawienie w trakcje lub około terminu @ powiedział, że zupełnie nic nei znaczy chyba że będzie to typowy, normalny okres, pozostałe plamienia - mogą się zdarzyć. Test zrobić 3 grudnia czyli 14 dpt, musze go zrobić tam w laboratorium i oni mi przekażą wynik, także pewnie zrobię sama 2 grudnia żeby tam przy nich w razie w nie było cyrku, histerii i lamentu :)

Na razie plan mam wyluzować. Jasne.... Bedę też starała się troche odpocząć od forum, więc mogę zanikać ( choć nie jestem pewna czy mi się uda) ale o wyniku na 100% Wam napiszę!

Minni
- BŁAGAM bądź w ciąży !!!!!!!!!!!!!

Martaczi - Fajnie się masz , 5dpt to już z górki:-). Zobaczymy jak to będzie z tymi blastusiami , stracha mam jak nie wiem co ale trudno co ma być to będzie. A Ty co porabiasz masz wolne czy chodzisz do pracy ? A jeszcze mam pytanie pijesz kawkę po transferze czy nie? bo różne są opinie i nie wiem co mam zrobić.

minni gratuluje kochana, znow dobre wiesci:-)
zula jezeli tobie bedzie ciezko sie dostosowac to moze ty zaproponuj termin a my sie dostosujemy, co do miejsca to zastanawiam sie czy nie w katowicach, czekam na propozycje :-D
esiek-teraz wazne 14 dni, odpoczywaj:tak:
Jo.M, olusia, martaczi trzymam kciuki, za niedlugo wy dacie znac ze betka wysoka:-D

reklama
Minni co za radość znowu w biurze patrzą na mnie jak na idiotkę nioby sobie papiery robię a tu nagle zaczynam bić brawo!!! gratuluje :-D
Jo.M w czwartek miałam transfer no i do niedzieli leżałam w domku a od poniedziałku już w pracy:-) czuje się wyśmienicie Sylwia :* mnie wspiera bo trochę zaczynam głupieć zawsze miałam po punkcji transfer a teraz crio także w ogóle nie czuję żebym miała cokolwiek robione tylko cycki mnie bolą wszystkie koszule mi się rozpinają! a Twoje ostatnie kruszyny na pewno rusza z kopyta zobaczysz i się zdziwisz podjęłaś najlepszą decyzje i już kciukam za Was:-D
Esiek za Was także grudzień to piękny miesiąc na ciążę:tak:
Zula Madzialenak kuła się całą ciążę masakra jakaś w taki duży brzuch ja bym się bała :szok:
Lindi Gizas Oktavi :-(
Peti witaj kciukam podwójnie!
Dorota szkoda, że nie możesz podchodzić od razu:-(
Olusia a Ty bez przerwy podchodzisz do crio?

Do góry