reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Martaczi - Ok rozumiem , właśnie transfer wg mnie najlepiej jest mieć w czwartek/piątek bo przez weekend można bez stresu odpoczywać , a potem powoli wrócić do codzienności. Fajnie , że dobrze się czujesz a że cycki rosną to niech rosną a co ;-).

Kiki - Dla mnie K-ce też pasują , ja w zasadzie do kliniki czyli Katowic mam jakieś 15-20 min autem , także nie ma problemu.
Zula - czekamy na Ciebie , gdzie i kiedy:-)

reklama
Dziekuje Wam bardzo za trzymanie kciukow:) przez tel dowiedzialam sie o wyniku. 3 razy pytalam czy dobrze uslyszalam, az babeczka powiedziala: tak,tak,tak jest ciaza:) I zaczelam plakac:). Kiedy powinnam udac sie na drugs weryfikacje bety, by sprawdzic czy dobrze przyrasta?

Minni - Racja , jeszcze chłopak zawału by z wrażenia dostał. To jak wasza euforia opadnie troszkę to daj znać jak M zareagował. A tylko nie skacz z radości , nie wolno !!!!!!!:-)

Juta84 - a z jakiego powodu nie możesz podejść do procedury? Jeżeli to nie tajemnica…

Dorotav - chyba wezmę z Ciebie przykład i sam będę sobie je kontrolować. Znowu mi skoczyło do 1,68, pomimo stosowania wszystkich zaleceń lekarza. Zwiększam dawkę z 75 do 100.

Sylwia - mam pytanko do Ciebie, jak myślisz, czy mogę przyjmować dawkę dzienną euthyroxu więcej niż 100??

Minni - cudowna wiadomość, gratuluję :-)

LISTOPAD:

19: Esiek - udany transfer
19: Minni27 - wysoka beta
19: Jo.M. - kolejna wizyta przed crio

21: blueskye - wysoka beta
23: Olusia7982 - udane crio
25: peti30: wysoka beta

25: Jo.M.: udany transfer
26: 29magda09 - kolejne USG po wysokiej becie
26: Lilia♥ - wyniki i wizyta kontrolna

GRUDZIEŃ:

2: Esiek - wysoka beta

Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą :)

Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

reklama
lawendowy nie wiem czy przeczytalas moja odpowiedz ja homocysteine mam w normir 6,55 jedynie przy heterozygocie mozna miec podniesiona w moczu albo po obciazeniu ale narazie tylko mialam wykonac ja w surowicy... mam pytanie czy kwas foliowy te wieksze dawki tez zaczelas lykac wczesniej przed transferem i ile wczesniej i w jakich dawkach ????

zula a ty ANA mialas juz podwyzszone przed szczepieniami i po szczepieniach wynik ci sie pogorszyl?? czy wynik ANA mialas ok a po szczepieniach sie zrobil dodatni... i pisalas mi ze znasz dziewczyne co pezy tescie hamowania miala 0% a przy zelaznym zestawie udalo jej sie jaki byl to zestaw lekow z gory dziekuje za odpowiedz ??? boje sie tych szczepien zeby jeszcze nie pogorszyc czegos

Do góry