reklama
LISTOPAD:
6: genna - kolejna wizyta u immunologa
6: GizaS - transfer zarodeczka//ów
6: Lilia♥ - kolejne USG
6: martaczi - USG
6: Minni27 - punkcja wielu pęcherzyków
6: kasik36 - punkcja wielu pęcherzyków
7-8: Olusia7982 - wysoka beta
8: lilka-1986 - wysoka beta
8: Lindi77 - udany criotransfer
9: Fusun – III weryfikacja
12: 24magda09 - USG po wysokiej becie
15: dorotav - ogromna beta
GRUDZIEŃ:
Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą
Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
martaczi - ja też mam nadzieję, że ten dzień będzie dla nas szczęśliwy :-)
Jo.M. - naprawdę świetnie się bawiłam i zrelaksowałam się przed dzisiejszym dniem. To wyglądało tak, że Górski chciał się przywitać z wszystkimi, nie chciał nikogo pominąć. I przywitał m. in.: młodych; starszych; małżeństwa; związki partnerskie; małżeństwa, które starają się o dzidzie naturalnie; małżeństwa „in vitrowe”; małżeństwa, które już zaciążyły; małżeństwa, które już nie długo rodzą; związki partnerskie, które na lewo i prawo się bzykają :-) i osoby, które po zajęciu miejsca zachciało się siusiu, itp.
Olusia7982 - u mnie w klinice też nie robią weryfikacji. Ja sama sobie będę kontrolowała progesteron. Fusun pisała, że miała weryfikację w 3, 6, 10 dpt, więc ja sobie sprawdzę progesteron napewno w 6 dpt i jak wyjdzie za niski to zwiększę luteinę.
GizaS - cudowne wieści, kiedy testujesz??
6: genna - kolejna wizyta u immunologa
6: GizaS - transfer zarodeczka//ów
6: Lilia♥ - kolejne USG
6: martaczi - USG
6: Minni27 - punkcja wielu pęcherzyków
6: kasik36 - punkcja wielu pęcherzyków
7-8: Olusia7982 - wysoka beta
8: lilka-1986 - wysoka beta
8: Lindi77 - udany criotransfer
9: Fusun – III weryfikacja
12: 24magda09 - USG po wysokiej becie
15: dorotav - ogromna beta
GRUDZIEŃ:
Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą
Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
martaczi - ja też mam nadzieję, że ten dzień będzie dla nas szczęśliwy :-)
Jo.M. - naprawdę świetnie się bawiłam i zrelaksowałam się przed dzisiejszym dniem. To wyglądało tak, że Górski chciał się przywitać z wszystkimi, nie chciał nikogo pominąć. I przywitał m. in.: młodych; starszych; małżeństwa; związki partnerskie; małżeństwa, które starają się o dzidzie naturalnie; małżeństwa „in vitrowe”; małżeństwa, które już zaciążyły; małżeństwa, które już nie długo rodzą; związki partnerskie, które na lewo i prawo się bzykają :-) i osoby, które po zajęciu miejsca zachciało się siusiu, itp.
Olusia7982 - u mnie w klinice też nie robią weryfikacji. Ja sama sobie będę kontrolowała progesteron. Fusun pisała, że miała weryfikację w 3, 6, 10 dpt, więc ja sobie sprawdzę progesteron napewno w 6 dpt i jak wyjdzie za niski to zwiększę luteinę.
GizaS - cudowne wieści, kiedy testujesz??
Zuzia2011
Fanka BB :)
Patrze na kalendarz i o jaacie ile sie dzisiaj dzieje:-)
Dziewczyny Genna, Lilia, Martaczi powodzenia na wizytach - oczywiscie dajcie znac jakie postepy, Gizas - powodzenia na transferku - i oby byla z tego slicza ciaza Minni, Kasik - duuuzooo slicznych pecholi
Martaczi - o to transferek juz tuz tuz - a ty teraz przed nic nie bierzesz?? Ja mam 4 trzydniowe mrozaczki - bylo jeszcze 9 ktore trzymali do 5 doby ale zaden nie przetrwal wiec sie martwie czy aby te sa dobre...
Dziewczyny Genna, Lilia, Martaczi powodzenia na wizytach - oczywiscie dajcie znac jakie postepy, Gizas - powodzenia na transferku - i oby byla z tego slicza ciaza Minni, Kasik - duuuzooo slicznych pecholi
Martaczi - o to transferek juz tuz tuz - a ty teraz przed nic nie bierzesz?? Ja mam 4 trzydniowe mrozaczki - bylo jeszcze 9 ktore trzymali do 5 doby ale zaden nie przetrwal wiec sie martwie czy aby te sa dobre...
Giza - super a powiedz jak M to z LH wyczytał? pytam bo dr Cz oczywiście coś wspomiała o tym przed crio (w związku z tym, że miałam przed transferem podawany przez 4 dni progesteron bo miałam mieć przecież te 5 dniowe podawane zarodki a skończyło się na 2 dniowych) ale wkońcu oczywiście u mnie nikt nic nie sprawdził. Chciałabym wiedzieć na przyszłość...
Zuzia2011
widziałam wczoraj serducho!!! bylam w takim szoku, ze choc myslalam ze bede ryczec jak przy becie to mnie wmurowalo,
He he Szyszka - no nie dziwie sie ze cie zatkalo - to musi byc niesamowite w koncu uslyszec ten upragniony glos - kazda z nas sobie nie raz wyobraza jak to bedzie - gratuluje Mamusiu - no ale wiadomo przykazania pana doktora trzeba teraz sluchac wiec odpoczywajcie i relaksujecie sie na maksa:-)
Zuzia2011
teraz marzę żeby się ładnie rozwijał i został że mną
Gizas i ja ci wlasnie tego z calego serducha zycze - zeby dzieciatko zostalo juz w tobie na kolejne 8 miesiecy..
Zuzia2011
Dziewczyny ale zescie tu dzisiaj juz naskrobaly Az ciezko nadrobic... mialam sie wziasc za ogarniecie mieszkania a ja czytam i czytam
dzewczyny ponawiam pytanie o leki doktorek z polski zapisal mi na cykl w ktorym bedzie criotransfer:
- estrofen (2mg) 1x1 - od 5 dc do 21 dc
- duphaston 3x1 - 7 dni po transferze
no i acard (75mg) 2x1 ale nie wiem od kiedy mam brac??? - a jakby sie udalo to nawet do 36 tygodnia ciazy...
no wiec teraz pytanko do was specjalistek co o tym myslicie?
czy tego estrofenu nie za malo?? a duphaston nie za pozno 7 dpt? no i nie wiem od kiedy ten acard - nie mam mozliwosci nikogo tutaj w uk zapytac bo ci lekarze tutaj nie beda wiedziec ze to biore wiec jedyna nadzieje w was
dzewczyny ponawiam pytanie o leki doktorek z polski zapisal mi na cykl w ktorym bedzie criotransfer:
- estrofen (2mg) 1x1 - od 5 dc do 21 dc
- duphaston 3x1 - 7 dni po transferze
no i acard (75mg) 2x1 ale nie wiem od kiedy mam brac??? - a jakby sie udalo to nawet do 36 tygodnia ciazy...
no wiec teraz pytanko do was specjalistek co o tym myslicie?
czy tego estrofenu nie za malo?? a duphaston nie za pozno 7 dpt? no i nie wiem od kiedy ten acard - nie mam mozliwosci nikogo tutaj w uk zapytac bo ci lekarze tutaj nie beda wiedziec ze to biore wiec jedyna nadzieje w was
Zuzia - no więc u mnie to wygląda tak:
- estrofem (2 mg): 1x1 od 1 do 5 dc, 2x1 od 6 do 9 dc, 3x1 od 10 do 28 dc
- femibion natal 1, folik, witamina D, magnez, koenzym Q10
- po transferze pewnie będę miała encorton i luteinę.
- estrofem (2 mg): 1x1 od 1 do 5 dc, 2x1 od 6 do 9 dc, 3x1 od 10 do 28 dc
- femibion natal 1, folik, witamina D, magnez, koenzym Q10
- po transferze pewnie będę miała encorton i luteinę.
reklama
Podziel się: