reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Widzę ze u was w klinice sa weryfikacje, a ja nie mialam ani jednej... powiedzli mi ze mam zrobic bete za ok 14 dpt, a chcialabym zebym tez takie cos miala.... no ale... widac co klinika to inne obyczaje....

Gizas - powodzenia przy transwerze niech maluszek zostanie u mamusi w brzuszku

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia7982, w mojej klinice Invimedzie też nie ma weryfikacji, po dwóch tygodniach od transferu mam się zgłosić na Betę. Wczoraj zrobiłam tsh i progesteron, a to dlatego ponieważ dziewczyny o tym pisały, no i wyszedł zong, szczęście w nieszczęściu, że dzisiaj idę na wizytę do doktorka z powodu hiperki to przy okazji zapytam się o moje wyniki, co z nimi ?!

Wizytę mam na 15.20 jak wrócę to Wam napiszę co doktorek powiedział.

Ale dziś BIG DAY :szok::-)

LISTOPAD:

6: genna - kolejna wizyta u immunologa
6: GizaS - transfer zarodeczka//ów
6: Lilia♥ - kolejne USG
6: martaczi - USG
6: Minni27 - punkcja wielu pęcherzyków
6: kasik36 - punkcja wielu pęcherzyków

8: lilka-1986 - wysoka beta
8: Lindi77 - udany criotransfer
12: 24magda09 - USG po wysokiej becie
15: dorotav - ogromna beta

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą :)
Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
Lilia co byśmy bez Ciebie i kalendarza zrobiły:-)

Gizas wiiiiielkie ksciukasy za transfer, no właśnie pochwal się ile dostałaś zarodeczków pod serducho :)

Lili, Martaczi USG i transfery coraz bliżej, ale superaśnie:)

Mini i Kasik , &&&&&& za punkcje i duuuuuużo dojrzałych komóreczek :)

Fasun nie ważne czy jesteś gotowa na bliźniaki, ważne byś je pokochała a miejsce lokalowe spokojnie się zorganizuje, najwyżej na podłodze będziecie spali ;-)

szyszka wow już serduszko, gratulacje, odpoczywaj i nie przejmuj się co mówi lekarz , musisz wierzyć w maleństwo :)

ja dzisiaj odbieram pierwsze wyniki badań immunologicznych i kolejna wizyta po kolejne skierowanie na badania. My powinnyśmy dostać medal za oddawanie takiej ilości krwi na badania :laugh2:

Dziewczynki powiedzcie mi prosze czy po transferze mogę lecieć samolotem?? Bo jak dobrze pojdzie i przed świętami bedę mieć transfer a 27grudnia mam wylot do Zurichu i 30 wracam. Chyba nic się nie powinno stać co??

Już mam malucha pod serduchem:) Transfer w drugiej dobie 5 blastrowgo zarodeczka klasy A. Pozostałe maluchy też są ok, mają 4 komórki śle jak na druga dobę to dobrze, będą hodowane do 5 doby i mrożone. Ale jakoś mms mało wiary że uda się je zamrozić:( chociaż to i tak jakiś postęp bo nigdy nie miałam nic w zapasie ... Transfer wykonywał mi mój dr M. Pierwszy raz miałam tak wykonany transfer. Pod usg brzusznym. Dr mnie uspokoił że pgr pomimo skakał do wartości granicznej to z badania lh wyszło że nie doszło do przedwczesnej luteinizacji. Endometrium 10,5. Dostałam zarodeczek z embryo gelem teraz marzę żeby się ładnie rozwijał i został że mną:rolleyes:

reklama
GizaS, super wieści, to teraz trzymam kciuki za piękną betę.

Bziumelka, na pewno nic się nie stanie, przecież dużo kobiet przylatuje do Polski na transfer i w tym samym dniu wracają do siebie. Dla swojego spokoju zapytaj się lekarza. Lot samolotem jest nie wskazany na końcu ciąży.

Do góry