reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Fusun, co za wspaniała wiadomość!!!! Tak się cieszę
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

I od razu ciśnie mi się na usta: A nie mówiłam
1zIggET8dLQXapoHBAA7
Wiedziałam, że tak będzie. Tylko Ty nie chciałaś wierzyć, że się uda. Nawet dzisiaj czułaś, że nic z tego. A tu taka niespodzianka!!!!!!
Jutro normalnie powinnaś dostać lanie. Ale ciężarnych bić nie wolno, więc Ci odpuszczę
xlaugh.gif.pagespeed.ic.3EWxJjzyNf.webp

Gratuluję z całego ♥

reklama
Dziękuję. Kochane jesteście. Już się trochę uspokoiłam. Musiałam się chować po kątach żeby synek nie widział, że zanoszę się płaczem. On tak czeka na rodzeństwo, ale nie mogę Mu przecież dzisiaj powiedzieć. Biedny, będzie ostatnią osobą, która się dowie. Pewnie wtedy jak już nie da się tego ukryć. Dla takiego dziecka 9 miesięcy to kupa czasu. Ciężko by Mu było wytrzymać

Fusun oj Fusun no nie wiem znowu bym Ci musiała coś powiedzieć:happy:. Wiedziałam , że będzie dobrze , bardzo Ci gratuluję. A rycz sobie ile wlezie , ze szczęścia wolno:tak:. To Twój M Cię w końcu zrozumiał czy do zawału go doprowadziłaś hi hi hi.

W końcu zrozumiał, ale nie od razu. "kochanie, powtórz, bo nie rozumiem: udało się czy się nie udało?"
Żałuję, że akurat musiał wyjechać. Tak chciałabym zobaczyć Jego minę. Wraca dopiero jutro. Mam nadzieję, że wszystko z Nim ok, bo jak Mu przekazywałam nowinę, to był w pracy, na wysokości (na jakimś podnośniku) :-)

Fusun najpierw to powinnam na Ciebie nakrzyczec,bo od czasu kiedy dolaczylam do Was to u mnie zdobylas medal niedowiarka...nio....a teraz caluje Cie mocno i gratuluję...fantastyczna wiadomosc..ale fajnieeeeeee....mlodemu powiedz jak juz bedzie widoczny brzusio...daj znaka jaka bedzie nastepna beta i nie opuszczaj forum,bo dajesz nadzieję

reklama
Do góry