reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fusun oj Fusun no nie wiem znowu bym Ci musiała coś powiedzieć:happy:. Wiedziałam , że będzie dobrze , bardzo Ci gratuluję. A rycz sobie ile wlezie , ze szczęścia wolno:tak:. To Twój M Cię w końcu zrozumiał czy do zawału go doprowadziłaś hi hi hi.

Fusun, gratulacje!! Nie chcę Cię straszyć, ale ja takie wyniki miałam przy drugiej weryfikacji i potem okazało się że będzie dwoje dzieci na raz :-)
Trzymam kciuki, żeby beta pięknie rosła i żebyśmy spotkały się jeszcze na wątku dotyczącym ciąży bliźniaczej:-D

Fusun mówiłam, że Twoje zarodeczki udowodnią Ci niedowiarku jakie są silne! :-DTak się cieszę, ta wiadomość to jak lek na moje złamane serce po wiadomości z forum rządówek o niezapłodnieniu się komórek.:sorry: Na bank będą bliźniaki wszak to dopiero 6 dpt :tak::-):tak:

Ostatnia edycja:
Fusun - ja pierdziu cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie od czasu tego co napisałam, że jestem spokojna to się tak pozytywnie rozentuzjazmowałam czekając na wynik. Strasznie się cieszę:)

Fusun wiedziałam że będzie Ci głupio:-Dnajpierw w nie nie wierzyłaś, biedne dotrwały, nie wierzyłaś w 3 malucha a dotrwał do blstocysty no a teraz ta piękna beta:-) GRATULUJĘ:-) Też chyba przyjmę postawę pesymisty:sorry:

reklama
Hej dziewczyny.
Nie zagladam tu często bo i nie zbyt jest o czym pisać. Po wizycie czekam na badania i jak juz je będę miała ( a najdłuzej to wiadomo AMH) lecę do doktorka na kwalifikacje do rzadówki. Niestety tak czy siak w tym roku juz nie damy rady wiec przeniesiemy wszystko na przyszły rok tak na spokojnie.

FUSAN ogromne i starsznie mocne gratulacje jak miło jeszt tu zaglądnąc po takim czasie i zobaczyć dodatnie betki, bardzo sie cieszę.

Tyle tu Was jest ze dogonić cały wątek to nie ma szansy, ale trzymam za Was i za Nas wszystkie kciuki :-)

Do góry