reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fusun oj Fusun no nie wiem znowu bym Ci musiała coś powiedzieć:happy:. Wiedziałam , że będzie dobrze , bardzo Ci gratuluję. A rycz sobie ile wlezie , ze szczęścia wolno:tak:. To Twój M Cię w końcu zrozumiał czy do zawału go doprowadziłaś hi hi hi.

Fusun, gratulacje!! Nie chcę Cię straszyć, ale ja takie wyniki miałam przy drugiej weryfikacji i potem okazało się że będzie dwoje dzieci na raz :-)
Trzymam kciuki, żeby beta pięknie rosła i żebyśmy spotkały się jeszcze na wątku dotyczącym ciąży bliźniaczej:-D

Fusun mówiłam, że Twoje zarodeczki udowodnią Ci niedowiarku jakie są silne! :-DTak się cieszę, ta wiadomość to jak lek na moje złamane serce po wiadomości z forum rządówek o niezapłodnieniu się komórek.:sorry: Na bank będą bliźniaki wszak to dopiero 6 dpt :tak::-):tak:

Ostatnia edycja:
Fusun - ja pierdziu cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie od czasu tego co napisałam, że jestem spokojna to się tak pozytywnie rozentuzjazmowałam czekając na wynik. Strasznie się cieszę:)

Fusun wiedziałam że będzie Ci głupio:-Dnajpierw w nie nie wierzyłaś, biedne dotrwały, nie wierzyłaś w 3 malucha a dotrwał do blstocysty no a teraz ta piękna beta:-) GRATULUJĘ:-) Też chyba przyjmę postawę pesymisty:sorry:

reklama
Hej dziewczyny.
Nie zagladam tu często bo i nie zbyt jest o czym pisać. Po wizycie czekam na badania i jak juz je będę miała ( a najdłuzej to wiadomo AMH) lecę do doktorka na kwalifikacje do rzadówki. Niestety tak czy siak w tym roku juz nie damy rady wiec przeniesiemy wszystko na przyszły rok tak na spokojnie.

FUSAN ogromne i starsznie mocne gratulacje jak miło jeszt tu zaglądnąc po takim czasie i zobaczyć dodatnie betki, bardzo sie cieszę.

Tyle tu Was jest ze dogonić cały wątek to nie ma szansy, ale trzymam za Was i za Nas wszystkie kciuki :-)

Do góry