reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
LISTOPAD:

1: dorotav – udany transfer
2: GizaS - punkcja wielu komórek
2: Octavi - udany transfer :)
4: Lindi77 - USG
5: genna - wizyta w poradni genetycznej (Łódź)
5: szyszka 87 - serduszkowe USG
6: genna - kolejna wizyta u immunologa
6: Lilia♥ - kolejne USG
6: martaczi - USG

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejscie do crio - jestem mama:)

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

dorotav - trzymam kciuki za jutrzejszy transfer, powodzenia :tak: Swoja drogą nie wiedziałam, że kliniki pracują w taki dzień.

Fosum ciesze się twoim szczęściem ! To wiara twoich forumowych koleżanek spowodowała taki super efekt:)
zula z tobą będzie podobnie my będziemy wierzyć w powodzenie za ciebie i się uda!!!
Kikifish. Ja rownież tu jeszcze będę , planuje transfer na grudzień a w sierpniu zostać mama bliźniaków :))) moje marzenie
Lilia kochana trzymam kciuki za ciebie . Jesli masz ochotę to możesz mnie wpisać do kalendarza - przewidywany termin transferu grudzień .
Genna super , ze i u ciebie duzo dobrego się dzieje . Oby tak dalej i będziemy wszystkie na forum dla ciężarówek .
Dobrej nocki dla wszyskich :cool:

Jogo - ​oczywiście, ze mam ochotę wpisać Cię do kalendarza. Proszę bardzo :-)

LISTOPAD:

1: dorotav – udany transfer
2: GizaS - punkcja wielu komórek
2: Octavi - udany transfer :)
4: Lindi77 - USG
5: genna - wizyta w poradni genetycznej (Łódź)
5: szyszka 87 - serduszkowe USG
6: genna - kolejna wizyta u immunologa
6: Lilia♥ - kolejne USG
6: martaczi - USG

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejscie do crio - jestem mama:)
Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

No nic dziewczyny, ja się zbieram na groby. Nie lubię tego święta, wolę iść na cmentarz wtedy, kiedy mam na to ochotę. Korki, mnóstwo ludzi itp. bleh. No, ale jest mus iść, niestety. Trzymajcie się.

reklama
Dziewczyny nie dziękuję by nie zapeszyć :-) Z 12 komórek 7 się zapłodniło, 5 zarodków zamrożono a 1 dzisiaj podano, jest jeszcze 1 zarodeczek, który powoli dojrzewa no i zobaczymy co z nim będzie, trzymamy za niego kciuki. 15.11 Beta - oby była pozytawna. W środę jeszcze raz idę na kontrole by zobaczyć co z moim obwodem brzucha i powiększonymi jajnikami, mam zapisane tabletki dostinex, czy któraś z Was brała ten lek ? po przeczytaniu ulotki trochę się zdziwiłam.

Do góry