reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
zula - przykro mi, że ta lekarka tak Cię potraktowała :-( Powiem szczerze, że ja nie rozumiem technik postępowania klinik. Zawsze mi się wydawało, że jak ma się problem z niepłodnością i idzie się z tym problemem do prywatnej kliniki, płaci się naprawdę duże pieniądze to się powinni człowiekiem zająć tak jak trzeba. Ale po opisach na tym forum widzę, że jednak tak nie jest i to jest bardzo przykre :-( Mi się nie udało za pierwszym razem, ale ja wierzę w mojego dr. Jest bardzo kontaktowy i wyjaśnia wszelkie wątpliwości do tzw. "spodu". Jedyne co to wkurza mnie to, że przyjmuje raz w tygodniu i nie ma możliwości się z nim skontaktować, ani przez tel. ani przez e-mail. Kiedyś taka możliwość była, kilka lat wstecz. Najwyraźniej ma dość tel. od zdesperowanych pacjentek :-) A poza tym chciałabym, aby transfer robił mi mój lekarz prowadzący, ale jak będzie to się zobaczy. Te bieganie na wizyty do innych lekarzy też mnie wkurza :wściekła/y:

Oktavi - bardzo ładny wynik :-)

Dziewuszki ja mam dziś taki młyn od rana w pracy, że :szok: i dopiero odwiedzę Was w poniedziałek bo wyjeżdżam do Babci:-)

Fusun ale się ciesze z Waszych zarodeczków, przeżywałam jakby to moje były:-D naprawdę mamy podobną sytuację, ale Tobie się uda z świeżynek a mi dopiero teraz z crio:-D napisz jakiej klasy miałaś podane te dwa?

Zula mam to samo i to już 3 klinika i takie same zachowanie także trzeba to przeżyć! raz jak zadawałam jakieś tam pytanie to dr powiedział mi, że powinien miec płacone szkodliwe za pracę z takimi pacjentkami heheh bardzo śmieszne pomyślałam wredny typ a co ja medycynę skończyłam, żeby wiedzieć takie rzeczy!

trzymajcie się Kochana i dbajcie o siebie miłego weekendu

A orientujecie się jak to jest z płaceniem za mrożenie w programie rządowym? Nawet się tym nie zainteresowałam. Kompletnie nie wierzyłam, że będę miała śnieżynkę

reklama
Fusun, super.
Ja jeszcze czekam 18 dni. Wtedy wizyta i rozpoczęcie wszystkiego. Dziś zwiększam sobie dawkę encortonu i znowu będę wyglądać jak chomik. No ale czego się nie robi.

Do góry