reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jutro już będziesz miała bliźniaki u Ciebie Fusun.
Lilia $$$$$$$$$ :tak:
Anuc-ha nic nie bój, ładna beta. Witamy na forum, dostajesz nr 16!
Dorotav , mamy punkcję we dwie :-D
A gdzie się leczysz?
Genna dzięki, że pytasz. U mnie nie mogło być lepiej. Mam 8 pęcherzyków, endometrium 13 i jurto o 9 narkoza. Czuję się bardzo ok, tylko szybciej się męczę.

reklama
Lilia - Ty faktycznie się naczekałaś także teraz pora i na Twój transfer:-)

anuc-ha - nie przejmuj się wyniki bety są na prawdę różne teraz najważniejszy jest prawidłowy przyrost. Będzie dobrze zobaczysz:-)

agata - Gratuluję i życzę spokojnej ciąży:happy:

dorotav - Troszkę naprodukowałaś tych komóreczek , trzymam kciuki za punkcję i oby wszystko gładko poszło.

oktavi - oczywiście za Twoją punkcję też trzymam kciuki i za mega piękne komóreczki:tak:

Dorota,octavi trzymajcie sie jutro, trzymam kciuki za udana punkcje.Dzieki za przyjecie na forum.Ja jestem po 13 ui i 8 transferach,liczac starania o bb1 i bb2,ale denerwuje sie jakby to byl pierwszy raz...

trzymam kciuki laseczki za wasze wszystkie etapy zeby doprowadzily do dzidziusi
fusun walcz zeby odali ci 2 zarodki
a wlasnie w tv mowili ze w francji czy gdzies mechanik odnalazl dziecko wiezione w bagazniku od 1,5roku

Temat bliski dla wszystkich w tych okropnych 10 dniach, kiedy nie wiadomo co ze sobą zrobić.Leżeć, oszczędzać się iść do pracy??? W głowie karuzela myśli.Dołączycie się?

Kwiatuszku ja mieszkam we fr, taka afera jest, matka ukrywala dziewczynke przed mezem i rodzina w bagazniku, znalezli mala gola i zabiedzona,no szok

Hej dziewczynki. Nie napisałam wczoraj bo moja doba skraca sie przez spanie. Beta w12dpt 104 :-)
pozdrawiam wszystkie strączki i trzymam kciukasy

reklama
Do góry