reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jutro już będziesz miała bliźniaki u Ciebie Fusun.
Lilia $$$$$$$$$ :tak:
Anuc-ha nic nie bój, ładna beta. Witamy na forum, dostajesz nr 16!
Dorotav , mamy punkcję we dwie :-D
A gdzie się leczysz?
Genna dzięki, że pytasz. U mnie nie mogło być lepiej. Mam 8 pęcherzyków, endometrium 13 i jurto o 9 narkoza. Czuję się bardzo ok, tylko szybciej się męczę.

reklama
Lilia - Ty faktycznie się naczekałaś także teraz pora i na Twój transfer:-)

anuc-ha - nie przejmuj się wyniki bety są na prawdę różne teraz najważniejszy jest prawidłowy przyrost. Będzie dobrze zobaczysz:-)

agata - Gratuluję i życzę spokojnej ciąży:happy:

dorotav - Troszkę naprodukowałaś tych komóreczek , trzymam kciuki za punkcję i oby wszystko gładko poszło.

oktavi - oczywiście za Twoją punkcję też trzymam kciuki i za mega piękne komóreczki:tak:

Dorota,octavi trzymajcie sie jutro, trzymam kciuki za udana punkcje.Dzieki za przyjecie na forum.Ja jestem po 13 ui i 8 transferach,liczac starania o bb1 i bb2,ale denerwuje sie jakby to byl pierwszy raz...

trzymam kciuki laseczki za wasze wszystkie etapy zeby doprowadzily do dzidziusi
fusun walcz zeby odali ci 2 zarodki
a wlasnie w tv mowili ze w francji czy gdzies mechanik odnalazl dziecko wiezione w bagazniku od 1,5roku

Temat bliski dla wszystkich w tych okropnych 10 dniach, kiedy nie wiadomo co ze sobą zrobić.Leżeć, oszczędzać się iść do pracy??? W głowie karuzela myśli.Dołączycie się?

Kwiatuszku ja mieszkam we fr, taka afera jest, matka ukrywala dziewczynke przed mezem i rodzina w bagazniku, znalezli mala gola i zabiedzona,no szok

Hej dziewczynki. Nie napisałam wczoraj bo moja doba skraca sie przez spanie. Beta w12dpt 104 :-)
pozdrawiam wszystkie strączki i trzymam kciukasy

reklama
Do góry