reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gosia cudowna informacja gratuluję:-)
Fusun ja tam się Tobie nie dziwię po poprzednich przeżyciach masz prawo (wiem że po cichu wierzysz) też myślałam, że oszaleję do transferu potem było jeszcze gorzej także jeszcze trochę stresu przed Tobą ale tak liczę że 6 listopada pochwalisz się wysoką betą!!! &&& z całych sił:tak:
Kasik super informacja powodzenia i życze owocnej stymulacji:-)
Gizas idziesz jak burza już zaciskam za punkcję;-)
Lilia no tak trzymaj super wiadomość idziemy prawie łeb w łeb :-D no to czekamy na kolejne wizyty możesz mnie dopisać na 6.11 usg dziś mój 2dc jestem na estrofemie
Oktavi jak tam u Ciebie jutro masz punkcję?
Jo.M. gonisz nas? jeszcze tydzień i wyniki tak?
Magda a jak tam u Ciebie pochwaliłaś się już ciążą rodzince?

reklama
martaczi - Staram się Was gonić. Właśnie sprawdzałam kiedy miałam badania i 16.10 maiłam pobraną krew , wyniki miały być w ciągu 2-3 tygodni , także zadzwonię w czwartek i zapytam może już są. Będziecie chwilę przede mną bo moją @ mam dostać najwcześniej 4.11 no ale zobaczymy. Oby te wyniki były dobre bo jak nie to nie wiadomo o ile się czekanie przeciągnie.

Sorki nie krew tylko wymaz.

Ostatnia edycja:
dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz bo to co kasik napisała trochę mnie zbiło z pantałyku:)

tak zastanawiałam się nad cyklem w któym robi sie crio i podaje estrofem. Czy w takim cyklu to już się nie ma owu? Bo ja myślałam, że się ma. Powiedzcie mi jak to jest.

Jo.M szczerze to nie wypytywałam do kiedy:baffled:wiem że od czwartku, jak chcesz to zapytam przy najbliższej wizycie w recepcji. Ja wizytę mam właśnie w czwartek i może już się ustali termin punkcji, nie wiem czy w niedziele ją wykonują:baffled:dr mówił o sobocie ale pewności nie ma bo nie wiadomo jak komórki te mniejsze podrosną.

Ja łykam całą garść witamin, M też podaje ale od dwóch tygodni.
Dziewczyny ile płacicie za Gonal F i cetrotide? Czy któraś jest z okolic Częstochowy i wie gdzie można kupić tanio leki do stymulacji?

zula ja wczoraj się zapytałam kiedy najlepiej zrobić criotransfer przed czy po owulacji a prof powiedziała, że jak biorę estrofem to i tak nie będzie owulacji bo to sztuczny cykl wtedy patrzą na śluzówkę endometrium estrofem powoduje zahamowanie wzrostu pęcherzyka też nie wiedziałam nawet chciałam kupić testy owulacyjne dla pewności!
dlatego Kasik też brała i tak późno zaczyna stymulację;-)

Jednak słusznie się bałam granicy 3 i 4 doby. Właśnie dzwonili z Invicty i wygląda na to, że 1 zarodek się zatrzymał. Wczoraj miał 10 komórek i dzisiaj tez ma 10. Dwa pozostałe walczą. Są małymi blastocystami. Żeby tylko wytrwały i zostały na zawsze...

reklama
Fusun - No przykro mi , że ten jeszcze 1 się zatrzymał ale są jeszcze 2 silne:tak: także głowa do góry , jutro będą z Tobą . Bliźniaki Ci chyba wystarczą , co? ;-);-);-)

zula - Ja ostatnio też się zastanawiałam czy jest owulacja przy estrofemie , także martaczi dzięki za info. Człowiek codziennie dowiaduje się czegoś nowego.:-)

Giza - Jeżeli nie zapomnisz z wrażenia się zapytać o doktorka to daj znać kiedy będzie. Myślę , że punkcja będzie w sobotę. Jeżeli chodzi o leki to nie pomogę , ale nie wiem czy pytałaś w tej aptece na dole kołe windy. Kiedyś tam kupowałam jakieś leki i wydawała mi się niedroga.

Do góry