reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
lolitka - a jak wygląda sprawa z z zarodkami w drugiej dobie bo moje prawie wszystkie miały 4 komórki i mówili, że są bardzo dobrej jakości...
kiki - ja Ci powiem tylko tak, że zawsze lekarz kazał mi robić na czczo i zawsze !!!! miałam obydwa wyniki przy najniższej granicy a po obciązeniu dopiero wyszło że coś jest nie tak więc jak już masz zamiar ten temat ruszać to zrób porzadnie badania:)

Hope przykro mi, zbieraj siły i wracaj po pingwinki.

Lolitka z ta dietą, miałam na myśli to, że podczas wcześniejszej stymulki (antralnych miałam chyba 6 czy 7) już zauważyłam, że pęcherzyki mi słabo rosły (ogólnie większość mojego menu stanowią owoce, warzywa, pełnoziarniste zboża, nabiał, z dodatkiem innych białek zwierzęcych), ale jak zaczęłam zmuszać się do bardziej białkowej diety- ruszyły. Tym razem więc postanowiłam zacząć ładować więcej białek już od początku protokołu ... i chyba zadziałało?

Hope - Bardzo , bardzo mi przykro. Jak przeczytałam dziś o tym teście to niestety ogarnęło mnie przeczucie , że się nie udało i nie chciałam Ci oczu mydlić chociaż maiłam nadzieję , że się mylę. :-(

reklama
Do góry