i ja mieszkam na zadupiu, współczuje szyszka, i dlatego jade do stolicy, urop wzięty i za kilka dni beta wktórym dniu można zrobić sikańca?? ( nie sugerując się tylko i wyłącznie nim)??
Oktavi pięknych dorodnych jajeczek życzę
Sylwia Witkorek cudne imię ( moj przystojny juz 13 letni chrześniak ma tak na imię, więc mam słabość)
Lila dziękuje że Ty już widzisz moją wysoką bete ale chciałabym aby wyszla dwu cyfrowa bo to kurcze dopiero 5 dzien po transferze, a tę decydującą robie w 7 dniu. ( jak wspominałam kilka linijek wyzej musze brac wolne aby do stolicy jechac- w poniedziałek jeśli ciąża jest to już na pewno cokolwiek powinno wyjść)
darii u mnie np. w szpitalu sb-nd nie pobierają krwi , nawet prywatnie !! a jak poprzednim razem chciałam bete zrobić w szpitalu to była taaaaaaka kolejka ( sporo osob na refundacje przychodzi), a jakbym poszła w ok 14. to wynik dopiero byłby następnego dnia !!
yplocka1 u kogo się leczysz w invicie??
oktavi podziwiam za tyle ruchu !! zmobilizuj mnie choćby do fitessu !!! a może by kupić jakiś rowerek/orbiterek do domu? co o tym myślisz??
lolitka masło sezamowe?? brzmi smakowicie, ciekawe czy w polsce można kupić, i to zamiennik?? zamiast masła?
ostatnie 2 dni spędziałam w pracy, plus tego taki że szybko czas minął,nie miałam czasu myśleć o ciąży !! i pzez te 2 dni nie mogłam wstać z łóżka, nieprzytomna szłam do pracy. czuje się naprawdę świetnie !!!minimalnie brzuch czuje, lekko poczułam lewy jajnik i cisza !!
jesli byłabym jutro w stolicy robić tę betę czy nie robić??
czy pizza jest wskazana w naszym stanie??
a Gillian McKeith?? mądrze pisze o zdrowiu?? - do tych co się na tym znają? warto kupić jej całą srie książek??
leczę się u dr. Stencla