reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny zmiana planow jade w piatek na wyniki do gamety bo bede je miala w ciagu 2 godzin!!
a u nas jak zrobie jutro to i tak byly by w piatek wiec lepiej tam pojade bo maja lepsze labo!

a i tak na weekend zeby to jakos przetrwac wybieramy sie z mezem do zakopca wiec zdam wam relacje w piatek wieczorem jak tylko zajedziemy na miejsce!

a za &&& nie dziekuje kochane zeby nie zapeszyc ale dzisiaj jestem dobrej mysli MOZE DLATEGO ZE BYLAM U FRYZJERA i juz odrazu lepiej sie czuje:) hehe

to dobranoc i do jutra!!!!!!

dziewczynki

witam po dluzszej przerwie. jak mowilam nic nie pisalam bo sie wyciszalam a potem procedura. i dzis ujrzalam II kreski:) nie robilam jeszcze bety - jutro bo ale kreski o czyms musza swiadczyc ze sie cos dzialo albo nadal dzieje.

po tylu porazkach ponownie sie udalo. mam taka nadzieje przynajmniej. nie chce zapeszac. modlcie sie za moje dzieciatko zeby sie dobrze rozwijalo bo znowu nie mam oczywiscie mrozakow

Piaska- ja oceniam klinike dobrze. W większości leczylam sie u dr MR a teraz czasem ide do dr IP. Mialam tam tez 2 operacje. Opieka naprawdę bardzo dobra. Pozytywnie odbieram caly personel gamety.

Czy sa nastawieni na ivf? Nie zastanawialam sie nad tym, bo po to tam przyjechalam. Nic innego mi nie pomoze. Po pierwszej operacji dr MR powiedział ze nawet nie proponuje iui gdyz wie ze nie skończy sie to sukcesem ale jesli koniecznie chce to mozemy. Moglby tego nie mówić, tylko za kase pare razy zrobic iui a i tak skonczylabym na ivf. Wiec zachowal sie fair. Podobnie jak z programem rzadowym. Wiedzial ze chcemy wziac udzial. Wyznaczył date wizyty tak zebysmy zdazyli sie zakwalifikować i zacząć jak najszybszej.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry