reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki zapisałam sie do immunologa , gdybym miała iść prywatnie pewnie bym nie poszła, ale zadzwoniłam do poradni przyszpitalnej i termin tylko 2 tygodnie, więc sie zapisałem moze zrobią mi jakies badania na NFZ :) mam nadzieje ze kobita bedzie miała jakies pojęcie co do ivf, wiem ze to moje pierwsze nieudane , ale 2 najlepsze zarodki niby podali mi,4 chodowali do blastusi i 2 sie zatrzymały a 2 dotrwaly ale były kiepskie i zdegenerowaly:( na 13 pobranych tylko 8 było dobrych, i wogole nie wiadomo czy moje 2 maluchy sie zaimplantowały:( dlatego pytanie do dziewczyn ktore robiły badania immonologiczne, chyba Zula widziałam ze ty jesteś przebadana, jakie badania ci lekarz zlecił i jaki był powód wizyty u immunologa? Z góry dziękuje za odpowiedz.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry