reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martaczi bardzo mi przykro...

dziewczyny jakie macie opinie o klinice INVIMED? Bo z tego co doczytalam otworzyli w katowicach i w pazdzierniku ma juz ruszyc cos wiecje poza konsultacjami.

Cześć dziewczyny.
Nie miałam dostepu przez weekend do internetu i chyba z pół dnia zajęło mi doganianie wątku.

Martaczi barzo, barzo mi przykro wim co czujesz:-(.

Za resztę mocno trzymam kciuki.

Dziewczyny czytałam wasze posty i tak sie zastanawiam jeśli chodzi o leki po transferze co Wy bierzecie??? Ja miałam tylko 3x1 estrofem i 3x 1 duphaston nic wiecej, nikt estradiolu ani progesteronu mi badać nie kazał. A tu widzę ze Wy po crio macie wiecej leków, moze ja miałam za mało i dlatego nic z tego nie wychodziło?
Dzisiaj do mnie przyszła @.:-(

i jeszcze putanko, jak sie robi te podpisy pod postami bo opisałabym po krótce moją historię ale nie wiem gdzie mam wejść żeby to pozmieniać, jeszcze słabo na tym forum sie orientuję.

Tak ollka22 otworzyli invimed w Katowicach bardzo fajna pani doktor tam przyjmuje miałam okazje ja poznać dr.Sodowska się nazywa ale in vitro nazarie tam nie robią a przynajmniej wtedy nierobili przez wakacje tam byłam i niestety ja się zdecydowałam na Wrocław do dr.Żórawskiego chodzę i mam nadzieje ze juz od listopada rusze z in vitro :D

kiki - ok , do samego końca trzymam za Ciebie kciuki Madzia - ja przeważnie miałam dużo leków , 2 x miałam tylko estrofem i luteinę i rezultatu nie ma. Teraz mam estrofem 3x1 , encorton 1x1 , fraxiparyne 1x1 , luteinę 3x4 + dołożyłam 2x1 douhastonu także zobaczymy jak będzie. Zastanawiałam się nad acardem jeszcze ale jednak sobie podaruję ,jeżeli się nie uda to przy kolejnej próbie go zastosuję. Lekarz sam dopasowuje leki także może u mnie cała litania bo i przejść też sporo

madzia - musisz wejść w ustawienia i po lewej stronie będzie edytuj sygnaturę czy coś z sygnaturą i tam wpisujesz co chcesz

Martaczi przytulam Cię bardzo mocno i przykro mi.

Ja już po wizycie i tak: insemka w sobotę lub poniedziałek (ale na nią nie liczę). Gdyby się nie udało, w listopadzie skretching i IMSI. O dziwo, mogłabym podchodzić nawet za dwa tygodnie do kolejnej, trzeciej, stymulacji, ale myślę, że to za szybko. Punkcję miałam 28 sierpnia., a jajeczka rosną 3 miesiące...

reklama
Do góry