L
Leia
Gość
Właśnie wyszłam z kliniki. Wnetrznosci odpowiednio sie zachowały i dobrze przygotowały na powrót mrozaczka. Więc od wtorku 14.30 będę w ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc
nie pisałamdosc długo , musiałam sie pozbirac po nieudanym kriotransferze.
piszebo chciałabympoznac Waszą opinię Wasze doświadczenie w kwesti czy robić in vitro gdy jest torbiel.
Na poczatku roku miałam torbiele brałam orgametril, nie pomogło potem jakieś antykoncepcyjne i tez nic została jedna torbiel. mimo niej zrobiono mi transfer 3 zarodków. nie udało się. teraz chciałam podejsc do wszystkiego on nowa, znów sa torbiele. brałam znow orgametril i została jedna dosc sporo i jeden lekarz chciał robic a drugi profersor stwierdził ze nie ma szans powodzenia z torbiela.
Sytuacja moja wygllada tak ze mam ostatnia szanse, finansowo stac mnie na własnym cyklu tylko zeby zrobic FSH było prawie 13 potem spadło na 5. Skoro torbiel obniza szanse czemu zmarnowano mi moje 3 mrożonki ???
Proszę doradzcie czy rzeczywiscie trobiele zanizają szansę z tego co wywnioskowałam do 0 !!!