reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Genna -dlaczego masz dwa tylko do mrozenia? Ile zarodkow bedziesz miala podanych?
super ,ze sie tyle zaplodnilo. U mnie zaplodnily sie 4- Jeden to moj synus, kolejny niestety do nieba odlecial, po nastepnego wracam ,mam nadzieje ,ze 17 .09 i jeden wciaz czekac bedzie.
Leia , te 2 są ponad programowe, bo z rządowego ivf mozna zaplodnic tylko 6 więc 2 zostały bez zapladniania, a zamrożone będę miała resztę z tych 5 co sie zaplodnily:)

reklama
Genna, będziesz mrozić oocyty????
Wiesz, że góra dwa lata przetrwają mrożenie, później wysychają.
Sama się zastanawiam, co mam zrobić ze swoimi....
Nie będę ich mrozić, oddam do adopcji albo poprostu zabiore, gdyby nie było możliwości podejścia do ivf jeszcze raz i miałabym ich wiecej to pewnie zamrozilabym, ale tak są jeszcze 2 szanse plus criotransfery.

Życzę Wam miłej niedzieli.
Łapcie ostatnie promienie, jeszcze letniego, słoneczka.

1176294_519982458072698_943962290_n.jpg

Dziewczyny jestem nowa mam pytanie do zaciazonych Dziewczyn, Otóż jestem teraz w 7 tygodniu ciąży po in vitro. Bylam na usg we wtorek i pokazaly się dwa serduszka, ale chciałam zapytać o samopoczucie. Mnie caly czas się zdaje ze czuje się za dobrze, nie miałam jeszcze zadnych mdlosci, brzuch pobolewa mnie tylko z rana i piersi tez słabiej, martwię się czy to normalne? Jak Wy się czujecie lub czulyscie na takim etapie ciąży? Z góry dziekuje za odpowidz.

Riva, z tym samopoczuciem w ciąży to sprawa indywidualna. Ja miałam całodobowe mdłości do 5 miesiąca, moja przyjaciółka tak wymiotowała, że wielokrotnie była w szpitalu na kroplówkach, bo jej żołądek nie przyjmował żadnych pokarmów. Ale są kobiety, które omijają te wątpliwe przyjemności. Jeżeli jesteś jedną z nich, to pozostaje się tylko cieszyć:) Gratuluję dwóch serduszek. A jak chcesz dowiedzieć się więcej to zamelduj się na wątku "ciężaróweczki po invitro". Jest tam dużo dziewczyn na każdym etapie ciąży

Witam
lawendowy
kilka dni mie nie było na forum a tu takie wspaniale wieści :-) Jestem bardzo szczęśliwa ze betka rośnie i będziesz mamusia już za 8 mc.
Ja melduję , ze jestem po szczepionce :) za mc druga. Właśnie wróciłam do domu z kilku dniowego wypadu do polski i idę spać.
Trzymam kciuki za każda z was a za niektóre tańczenia:)

reklama
riva - gratuluję dwóch serduszek :tak: Myślę, że usłyszenie dwóch serduszek to marzenie większości invitrówek, a przynajmniej moje :-) Jeszcze raz gratuluję i życzę nudnej ciąży :tak:

Do góry