reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak ja Was lubię czytać, normalnie buzia się uśmiecha:)
lawendowy,niech pęcherzyk rośnie zdrowo, będziemy lada dzień tańcowały za serducho!

Zapomniałam dodać, że wczoraj i dziś miałam spore plamienie. Mówiłam o tym ginowi, ale mówił, że nie ma śladu. Jakby co mam dzwonić, ale już od dziś dupek i lutka, więc może jest jakiś cień szansy???
Poproszę lambadę i cza czę za mój piątkowy transfer:))))

lawendowy wiedziałam ze u ciebie musi już być dobrze, strasznie się cieszę
Malailoncia trzymam kciuki za szczęśliwe 13&&& i za twoje genna 999&&&&
Riva dwa serduszka masz pod sercem to dopiero radość , nie myśl o obawach oby jak najmniej ci dokuczaly!
Lilia ja tez maze o blizniakach ale zobaczymy.... Po tylu cierpieniach po prostu nam się należy.

genna - dzięki , wiem , że poddawać się nie można ale ile można jeszcze wytrzymać. Cóż mam jeszcze 4 zarodki więc zobaczymy.

Dziewczyny mam pytanie do Was mam zamrożone 4 zarodki 3-dniowe i moje pytanie jest czy teraz mogłabym domagać się w klinice żeby te 4 rozmrozili i dochowali do blastocysty?

Jogo - wyobrażasz sobie usłyszeć dwa serduszka za jednym razem, to musi być niesamowite uczucie :-)

Jo - wydaje mi się, że jest taka możliwość, ale nie wiem czy we wszystkich klinikach tak robią. Musiałabyś dopytać w swojej klinice.

reklama
Do góry